Colin Cooper: Kispapák kézikönyve

Szerintetek, szerinted egy férfi mennyire tudja átvenni az anyai teendők egy részét vagy egészét? Mi a véleményed erről és a párkapcsolati tanácsadó könyvekről?

Amikor egy család úgy dönt, hogy jöhet a baba, akkor talán még nem is tudja, hogy a sok-sok öröm mellett mennyi újdonság és olykor nehézség kerül az életébe. Számos olyan könyv van, mely egész a terhességtől a kamaszkorig segíti a leendő anyukákat a babaápolás és a nevelés útvesztőiben eligazodni, de mi a helyzet a leendő apukákkal?

A férfiak többsége máshogy viszonyul a gyerekvállaláshoz. Sokszor sokkal több félelemmel és aggodalommal gondolnak a dologra, mint a kismamák. Hogy eloszlassa a félelmeket és gyakorlati tanácsokkal lássa el a leendő papákat Colin Cooper megírta a Kispapák kézikönyve című művét, melynek segítségével a férfiak is több részt vállalhatnak az olyan gyerek körüli teendőkből, mint az etetés, fürdetés, testápolás, pelenkacsere, öltöztetés stb.

A könyv továbbá tartalmaz gyereknevelési kérdéseket, megoldási stratégiákat és ötleteket gyakorló apukáktól is.

Ha van az ismeretségedben olyan pár, ahol már úton van a csöppség és nem csak a leendő anyukának, hanem az apukának is szeretnél valamilyen ajándékkal kedveskedni, akkor ezt a könyvet érdemes megvásárolnod neki!

Veronika

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

Ezt mindenképpen olvasd el!

Xtreme POWER, miért nem egészséges

Xtreme POWER a pillanatok alatt leszálkásított/megnövelt izmokért. Hatásos ez, kinek és mennyire? Nőknek biztos nem, …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.