Coop magyar üzletek télen-nyáron

A COOP-üzletlánc a családok napi fogyasztási szükségleteinek kielégítését tűzte ki célul úgy, hogy részükre a legoptimálisabb ár/érték/idő arányt kívánja biztosítani.

Ahogy a szlogen mondja: “Coop, a jó szomszéd!” Vagyis a kis boltok jó és barátságos hangulatát igyekeznek megőrizni, hogy az ember úgy menjen vásárolni, mintha egy jó szomszédhoz menne. Nekem jó a véleményem róluk, kicsit retro, mégis jó.

A Coop-üzletlánc azon kevesek közé tartozik, akik  a teljes egészében magyar tulajdonúak. A Coop Gazdasági Csoport része, amely sokkal bővebb tevékenységi körrel rendelkezik.

Mintegy 700 kereskedelmi kis- és középvállalkozás tagja van, melybe beletartozik az élelmiszer kis- és nagykereskedelem, ruházati kis- és nagykereskedelem, iparcikk kis- és nagykereskedelem, ipari, illetve egyéb tevékenység.

A vállalat támogatási rendszerében a helyi értékek megőrzése, a helyi közösségek támogatása, a fiatalok oktatása, a dolgozók továbbképzése mellett kiemelt szerep jut a magyar élsportnak is.

Ezeket tudva azt mondhatjuk, hogy tényleg egy jó “szomszéd”!:)

Vagy Te másképpen gondolod? Fejtsd ki a véleményed Te is alább!

A Coop az ország legnagyobb lefedettséggel rendelkező, hazai élelmiszerlánca. Az üzletek listáját itt találod: Coop üzletek cím, telefon, nyitva tartás a boltokra: www.coop.hu.

Veronika

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

Ezt mindenképpen olvasd el!

Összes Alexandra könyvesbolt Magyarország

Olvasni nagyon jó, hasznos és ezért fontos is! Azt mondják, hogy a könyvek drágák, de …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.