Cora busz és katalógus: a bevásárlóközpont

Jó a Cora, jó a kaja 🙂

Európában először 1969-ben indult el az első Cora áruház, azóta több mint 80 áruházzal rendelkezik a világon a hipermarket hálózat.

Magyarországon 1997 májusától van jelen és azóta töretlen a sikere. Országszerte 7 áruház működik. Az első áruház Törökbálinton nyitott, azután jöttek a budakalászi és a fóti áruházak, majd a távolabbi vidéki hipermarketek, Szegeden, Miskolcon, Debrecenben és Szolnokon.

A Cora áruházlánc a kiváló minőségű termékek széleskörű forgalmazása mellett, különböző egyéb szolgáltatásokat is nyújt a vásárlók kényelméért és minél magasabb szintű kiszolgálásáért. Akciós termékkatalógusaik nem csak nyomtatott formában vannak jelen, amiket a környező településeken élők ingyenesen megkapnak a levélládáikba helyezve., hanem internetes oldalukon is lapozgathatóak, de akár ki is nyomtathatóak.

Egyéb vevőcsalogató szolgáltatásuk például a pénzügyi szolgáltatások, biztosítások nyújtása, fotókidolgozás, a házhoz szállítás és a különböző beváltható utalványok felhasználhatósága. A törzsvásárlóknak Cora pontgyűjtő kártyával kedveskednek, amin a vásárlások alkalmával gyűlnek a később levásárolható pontok.

Még kényelmesebbé tették az áruházaik megközelítését, azzal, hogy bevezették minden városban ahol Cora áruház található, az ingyenes Cora buszjáratokat.

Ha kíváncsi vagy a részletekre, akkor itt minden infót megtalálsz: www.cora.hu. Cím, pontos nyitvatartás itt.

Romlott kaját sehol se vegyél! 🙂 Éjjel zárva.

Vásárlói vélemények blog fóruma ez. Panasz, dicséret és minden érzés legyen leírva!

Dorka

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

Ezt mindenképpen olvasd el!

Camel Active márka, üzletek

Camel Active márka és üzleteik. A sportos eleganciára vágyó, igényes, ugyanakkor laza férfiakat ruházó új …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.