Cora busz és katalógus: a bevásárlóközpont

Jó a Cora, jó a kaja 🙂

Európában először 1969-ben indult el az első Cora áruház, azóta több mint 80 áruházzal rendelkezik a világon a hipermarket hálózat.

Magyarországon 1997 májusától van jelen és azóta töretlen a sikere. Országszerte 7 áruház működik. Az első áruház Törökbálinton nyitott, azután jöttek a budakalászi és a fóti áruházak, majd a távolabbi vidéki hipermarketek, Szegeden, Miskolcon, Debrecenben és Szolnokon.

A Cora áruházlánc a kiváló minőségű termékek széleskörű forgalmazása mellett, különböző egyéb szolgáltatásokat is nyújt a vásárlók kényelméért és minél magasabb szintű kiszolgálásáért. Akciós termékkatalógusaik nem csak nyomtatott formában vannak jelen, amiket a környező településeken élők ingyenesen megkapnak a levélládáikba helyezve., hanem internetes oldalukon is lapozgathatóak, de akár ki is nyomtathatóak.

Egyéb vevőcsalogató szolgáltatásuk például a pénzügyi szolgáltatások, biztosítások nyújtása, fotókidolgozás, a házhoz szállítás és a különböző beváltható utalványok felhasználhatósága. A törzsvásárlóknak Cora pontgyűjtő kártyával kedveskednek, amin a vásárlások alkalmával gyűlnek a később levásárolható pontok.

Még kényelmesebbé tették az áruházaik megközelítését, azzal, hogy bevezették minden városban ahol Cora áruház található, az ingyenes Cora buszjáratokat.

Ha kíváncsi vagy a részletekre, akkor itt minden infót megtalálsz: www.cora.hu. Cím, pontos nyitvatartás itt.

Romlott kaját sehol se vegyél! 🙂 Éjjel zárva.

Vásárlói vélemények blog fóruma ez. Panasz, dicséret és minden érzés legyen leírva!

Dorka

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

Ezt mindenképpen olvasd el!

Media Markt nyitvatartás és vélemények

A Media Markt nyitvatartása helyenként változott több helyen. Várjuk a pontosításokat alább, vevői tapasztalatokat, illetve …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük