Crocs cipő és szandál, márkás garancia

A Crocs egy 2002-ben alapított divatos cipő, szandál és csizma márka. A Crocs európai outlet oldalán euróban, akár 70%-os kedvezménnyel vásárolhatunk. A márka azonban már Magyarországon is kapható, méghozzá több helyen. Egyrészt az Overland üzletlánc boltjaiban, melyeket már ajánlottunk a Sandstone és a Columbia márkák bemutatása során. Másrészt a Shopsport kínálatában is találkozhatunk Crocs termékekkel.

Női, vietnámi papucsok 8000 forintért, uniszex papucsok 8 és 13 ezer forint között, női csizmák 22 ezer forint körül. A papucs igazán különleges, pánt is tartozik hozzájuk, oldalt a márkanév pedig úgy van rájuk írva, hogy a betűk kivágásai a szellőzést is biztosítják. Tökéletes viselet az aktív szabadidő eltöltéséhez és a mindennapokra egyaránt. Ma már emellett bőrből készült férfi edzőcipőt is árulnak, potom 19 ezer forintért, valamint hagyományos női cipők, szandálok és csizmák is kaphatók. Csak a Shopsport kínálatában 316 különböző termék közül lehet választani. Az OTP Nyugdíjpénztárak Platina programjában részt vevők április 10-ig 10% kedvezményre jogosultak.

A Crocs Hungary hivatalos Facebook oldala: hu-hu.facebook.com/crocshungary.

Crocs outlet: www.crocs.eu.

Az Overland Budapest világjárók boltja Crocs-kínálata: www.overlandbudapest.hu/crocs.html?limit=32&gclid=CK-m3eD7hq4CFQjxzAodjGDJ5g.

A Shopsport Crocs-kínálata: www.shopsport.hu/crocs-c-60_661.html.

Tenoch


A Crocs a kényelem hihetetlen magas szintje nyárra, márkás garancia hosszútávra. Ma már sok viszonylag jó másolata is létezik, ott is figyeljünk persze a jó anyag minőségre, megbízható, referenciával rendelkező eladóktól vásároljunk.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

Ezt mindenképpen olvasd el!

Nőtt a gyermektelen nők száma, itt és errefelé

A statisztikák az egész ‘fejlett’ Európát a történelem süllyesztője felé viszik. Közben némi reménysugarat adnak …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük