Crocs cipő és szandál, márkás garancia

A Crocs egy 2002-ben alapított divatos cipő, szandál és csizma márka. A Crocs európai outlet oldalán euróban, akár 70%-os kedvezménnyel vásárolhatunk. A márka azonban már Magyarországon is kapható, méghozzá több helyen. Egyrészt az Overland üzletlánc boltjaiban, melyeket már ajánlottunk a Sandstone és a Columbia márkák bemutatása során. Másrészt a Shopsport kínálatában is találkozhatunk Crocs termékekkel.

Női, vietnámi papucsok 8000 forintért, uniszex papucsok 8 és 13 ezer forint között, női csizmák 22 ezer forint körül. A papucs igazán különleges, pánt is tartozik hozzájuk, oldalt a márkanév pedig úgy van rájuk írva, hogy a betűk kivágásai a szellőzést is biztosítják. Tökéletes viselet az aktív szabadidő eltöltéséhez és a mindennapokra egyaránt. Ma már emellett bőrből készült férfi edzőcipőt is árulnak, potom 19 ezer forintért, valamint hagyományos női cipők, szandálok és csizmák is kaphatók. Csak a Shopsport kínálatában 316 különböző termék közül lehet választani. Az OTP Nyugdíjpénztárak Platina programjában részt vevők április 10-ig 10% kedvezményre jogosultak.

A Crocs Hungary hivatalos Facebook oldala: hu-hu.facebook.com/crocshungary.

Crocs outlet: www.crocs.eu.

Az Overland Budapest világjárók boltja Crocs-kínálata: www.overlandbudapest.hu/crocs.html?limit=32&gclid=CK-m3eD7hq4CFQjxzAodjGDJ5g.

A Shopsport Crocs-kínálata: www.shopsport.hu/crocs-c-60_661.html.

Tenoch


A Crocs a kényelem hihetetlen magas szintje nyárra, márkás garancia hosszútávra. Ma már sok viszonylag jó másolata is létezik, ott is figyeljünk persze a jó anyag minőségre, megbízható, referenciával rendelkező eladóktól vásároljunk.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

Ezt mindenképpen olvasd el!

Salvatore FERRAGAMO parfüm

Egy különlegesen jó illat sokáig ott marad az orrunkban és szeretnénk újra megérezni. A jó …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.