Crossfit: mi ez, verseny vagy sport-erő életmód

Újabb magyar sikereket könyvelhettek el a magyar crossfitesek a Wodclub Open elnevezésű on-line versenyen, ahova a világ minden tájáról jelentkeztek versenyzők.

Kovács Lacee: Férfi összetett 9. hely, de a 3. Wod-ban, bronzérmes helyen zárt. Lacee eredménye azért is biztató, mert a tavalyi Crossfit Games Regionális azt mutatja, hogy a helyszíni versenyzés sokkal jobban fekszik neki, hiszen, a videós feladatoknál könnyen beelőzhetik egy-egy gyors, de a standardoknak nem megfelelő feladatsorral.

Tóth Frida: Női masters 15. helyezés. Frida fantasztikusan teljesít minden versenyen, folyamatosan harcban van az aranyért. Az ő esetében azért izgulhatunk, hogy a Games mastert kategóriájának korhatárát a kéréseknek megfelelően lecsökkentsék.

Tóth Tomi: Férfi összetett 47. helyezés. A Testakadémiás sítábor miatt az utolsó a wod-ot már a hét közepén le kellett jelentenie, így talán pár helyet vesztett, de az eredménnyel elégedettek lehetünk, és formáját tekintve bizakodva várhatjuk a 2012-es crossfit szezont.

Gratulálunk az összes további magyar indulónak is, Rékának, és Lacinak!

Ez a videó:

és azóta volt még egy verseny, arról is írunk egy cikket, és folytatás következi: bulldognaplo.blog.hu. Sokkal több mint fogyókúra és edzés, erősítés. Magyarországon is egyre komolyabb sport, ami életmód-hobbi szerűen is űzhető, speciális étrendek, diéták és nagy kajálások vegyesen a test, az izomzat építése közben.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

Ezt mindenképpen olvasd el!

A blézer, tudnivalók és divat tanácsok részletesen

Mi a blézer? Kérdés és válaszok. Lehet egy erős anyagból elegáns egyenruha egy munkahelyen, iskolában, …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük