Csobot Adél képek, divat és ének

Csobot Adél nem színész teljesen, de mindenképpen színpadi jelenség valamilyen módon. Ellentmondásos vagy inkább megosztó személyiségét védi maga is, illetve akarja bizonyítani, hogy sokszínű, ha a színpad, az énekes pálya és a pop világáról van szó. Negatív és pozitív vélemények sorával van teli a Facebook és a többi internetes fórum, közösségi oldal.

A női divat rajongók közül máris többen felfigyeltek rá, ő szívesen visel szép ruhákat, retro és klasszikusan elegáns nőies stílusban.

Színjátszó körökben játszott korábban, több színpadon is pózolt már sikeresen az elmúlt évben.

Malek Miklóssal, mentorával jól egymásra találtak, a művészi hajlam, a tehetség fejlesztésének igénye hajtja őket, nincs Lady Gaga, sőt még inkább gyagya szereplési vágy, ez egy magasabb színvonal az átlagnál, amit a színészek között is nagyra értékelnek. A tehetséges fiatal nőkhöz biztosan nagy türelem kell, ebben a versenyző showban pedig kőkemény győzni akaró hajtók vannak.

Node ki Csobot Adél? Hogy lehet valaki ennyire népszerű a médiákban hirtelen? Egy nagyon fiatal nő, aki bikiniben, mini ruhába vagy máskor elegáns elit márkás ruhában tűnik fel?

Nőies és divatos csaj, aki a fiatal férfiaknak biztosan bejön.

Képek, fotó ízelítő:

Riport videó, Divatikon:

Aki megéri a kockázatot, riport és vélemény:

Másik: www.youtube.com/watch?v=AoCl9EHCnyU&w=560&h=315.

A mai zene stílusban meglepő Charleston tánczenétől a komoly lírai dalokig láthatjuk őt hamarosan.

Gyakorlatilag minden létező fórumon próbálkozott már befutni. Indult a Miss Szatmárnémetin, a Médiabefutón, a Megasztárban, 2010-ben ő volt Miss Nagykároly, és valószínűleg bármit rendeztek valaha a száz kilométeres körzetében, azon elindult.

Egy jelenség, akit a nézők hamarosan kiszavaznak, de nem az elején, mert annál kitartóbb, jobb és dögösebb. Szépségét túlmisztifikálni nem szabad, ő nagyon fiatal, így illik rugalmasnak, kicsattanóan energikusnak lennie. A Blikk, a Femina, mindenki írt róla, így biztos SMS sorát is elküldik neki az első “kiszavazó” vagy “benntartó” showban.

Ki Csobot Adél pasija, barátja? Sokak szerint miatta került ide, és jutott előre.

Dicsérjük Adélt meg a végére! Szeret tanulni, fejlődni, ami mindenki számára követendő példa. Hogy mikor kezd ő maga is tanítani vagy közössége szolgálni aktívan, az a jövő kérdése.

Túl sok volt a dicséret? Akkor jegyezzük meg, hogy sok pici nőstényben dúl a bizonyítási vágy, ami túlzott feltűnési viszketegséggel is párosulhat.

Képek, Adél felöltözve többnyire szépen:

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

Ezt mindenképpen olvasd el!

Nőtt a gyermektelen nők száma, itt és errefelé

A statisztikák az egész ‘fejlett’ Európát a történelem süllyesztője felé viszik. Közben némi reménysugarat adnak …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük