Davidoff parfüm férfi-női

Kicsit olcsóbb, kicsit hétköznapibb luxus. A jó marketing illatosan:

A Davidoff márkanevet nem csak a parfümök világában találjuk meg. Sőt! Kezdetben kizárólag dohánytermékekkel és kávé különlegességekkel foglalkozott a cég. 1984-ben jelent meg a piacon első parfümjük a Davidoff for men, majd hamarosan a Zino Davidoff. Az igazi nagy sikert ezen a piacon azonban a Cool Water piacra dobása hozta. A több millió illatminta, a Tv és rádió reklámoknak köszönhetően az eladások az egekbe szöktek. Mindenki az esőerdők illatát akarta. Az 1990-es években a Cool Water for her lett a leggyorsabban fogyó parfüm. Férfiaknak készült párja a Cool Water for him aromás, vizes jegyeivel és pikáns fűszereivel a nyári kánikulában is jó választás.

Azóta már megjelent a Cool Water több limitált változata is, mint például a Cool Water Ice Fresh, a Cool Water Game vagy a Cool Water Wave.

A Cool Water párjának vagy kiegészítőjének tekinthető a Hot Water, mely forró és pezsgő, ugyanakkor férfias karakterével egy igazi csábító illat.

A 2000-es években olyan új termékekkel állt elő a cég, mint az Echo for women nőies, romantikus illatával és az Echo for men fás fűszeres illatjegyeivel, mely a középkorú férfiak kedvelt illata.

Az utóbbi időkben két új férfi illatot dobtak piacra. Az egyik a Silver Shadow, melyet a hódító, céltudatos férfiaknak ajánlanak. A másik a Chapion, mely a modern, sportos férfiak illata.

Nézzük csak, hogy milyen tökéletesen és ergonómikusan csiszolt üvegekbe töltik ezeket a csodás illatokat!

Neked hogy tetszik? Melyik a Te illatod?

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

Ezt mindenképpen olvasd el!

Csobot Adél képek, divat és ének

Csobot Adél nem színész teljesen, de mindenképpen színpadi jelenség valamilyen módon. Ellentmondásos vagy inkább megosztó …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.