Debenhams üzletek

Az angol áruházóriás a Debenhams különleges akciókkal mutatkozott be Magyarországon. Férfi és női ruházati és kiegészítő gyűjteményünkben Mantaray, Maine, Betty Jackson, Red Herring és Jasper Conran darabjai kaphatók, a Debenhams jelszavát követve: Stílust adunk a Nemzetnek!

Itt most a magyar nép lehet színesebb, jobb és előkelőbb.

Különlegességek külföldről eddig is rendelhetőek voltak a neten, de most végre megfoghatjuk és fel is próbálhatjuk azt, amit szeretnénk megvásárolni, ugyanis a Westend City Center első emeletén található több mint 2100 nm-en megnyílt Magyarország első Debenhams üzlete, mely több mint 45.000 terméket kínál.

Férfi és női ruhák a sportostól az alkalmiig, táskák, cipők és egyéb kiegészítők valamint hálóruhák is megtalálhatóak a kínálatukban. A bolt vezetősége gondolt a vékonyabb és a vastagabb pénztárcával bíró vásárlókra is, így találhatunk laza női felsőt 2-3.000 ft-ért, de 10.000 Ft-ért is.

A ruhák mellett, ahogy azt Angliában lévő üzleteikben is megszokhattuk, lakberendezési tárgyakat is talál az ember. És még van néhány dolog, ami nálunk még nem szerepel a polcokon, de ami késik az nem múlik!

Ha kíváncsi vagy a tejes kínálatra, itt megnézheted: www.debenhams.com. Üzletek, bolt kereső.

Veronika

 

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

Ezt mindenképpen olvasd el!

Media Markt nyitvatartás és vélemények

A Media Markt nyitvatartása helyenként változott több helyen. Várjuk a pontosításokat alább, vevői tapasztalatokat, illetve …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük