Demes Tamás az X-faktor élő döntőjében

Még pár nap van az idei X-Faktor első élő adásáig. Hivatalosan is megvan a 12 döntős akik bejutottak az élő showba, köztük Demes Tamás is. Ő a 25 év alatti fiúk csapatát erősíti, Keresztes Ildikó vezetésével.

Produkcióival nem csak az első válogatón hengerelte le a zsűri tagjait, hanem a későbbiekben is és végül a Mentorok házában is elég volt a teljesítménye ahhoz, hogy meggyőzze mentorát arról, hogy neki helye van az élő műsorban. Így Keresztes Ildikó némi körítés után, de kimondta, hogy magával viszi őt a műsorba.

Tamás nem csak a kimagaslóan jó produkcióival lepte meg a közönséget és a 4 mentort, hanem azzal is, hogy bemutatta testvérét. Ez azért volt különleges, mert kiderült, hogy az öccse mindössze 5 perccel fiatalabb nála, vagyis ikrek. A Fókusz című műsorban, interjút is adtak ahol részletesebben meséltek magukról.

Tamásról még tudni kell azt is, hogy mindössze másfél évvel ezelőtt kezdett el énekelni és mindössze 3 alkalommal volt klasszikus énektanárnál. A könnyűzene műfaját autodidakta módon próbálja magáévá tenni. Így nyugodtan kijelenthetjük, hogy Tamás igazi őstehetség. Azt, hogy az élő adásban hogyan folytatódik a karrierje, minden szombaton nyomon követhetjük a TV-ben, vagy a Facebook rajongói oldalán is.

Lili


Képeket, híreket, hozzászólásokat (Véleményeket) várunk Tamásról.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

Ezt mindenképpen olvasd el!

Autónyeremény betétkönyv, játék nyertesek

Autónyeremény betétkönyv a téma, a befektetéseinkre, játékainkra érdemes néha egy pillantást vetni. Az elmúlt évtizedek …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük