Designer Outlet: a márkák tárháza

Mindenki szeret egyedi lenni. Sokakat zavar például, ha 2-3 percenként szembe jön velük egy ember ugyanolyan táskával vagy felsőben, mint amilyen rajtuk vagy nekik van. Sokan hajlandóak azért, hogy ezt elkerüljék, akár a többszörösét is kifizetni az átlagos darabok árához képest, hogy különlegesnek és egyedinek érezhessék magukat.

A Designer Outlet pont erre kínál megoldást olasz és amerikai márkák egyedi darabjaival és mérsékelt árakkal. A Mammut bevásárlóközpont mellett a Fény utcai piac földszintjén található az üzlet, melyben Abercrombie&Fitch pólókat, ingeket, női és férfi Calvin Klein ruhákat, kabátokat, boxer alsónadrágokat, DKNY ruhákat, pólókat, valamint Ralph Lauren ruhákat, pólókat, ingeket és pulóvereket is vásárolhatunk.

Továbbá az alábbi márkákat forgalmazzák még: Tommy Hilfiger, Hugo Boss, GAP, Dolce&Gabbana. És egyedülállónak mondható a választék Victoria’s Secret bugyikból, fürdőruhákból, nyári ruhákból.

Nyitva tartásról sajnos nem találtunk az oldalukon információkat, ezért ha valaki tudja, kérjük írja meg!

Telefonszámuk: (+36) 1 345 4133.

Weboldaluk, melyen belenézhetünk a kínálatba is: www.designeroutlet.hu.

Te jártál már az üzletben? Milyen a kínálat? Várjuk a vásárlói véleményeket alább fórumszerűen!

Akciós árak vagy üzletszerű kiárusítás a készletek végén.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

Ezt mindenképpen olvasd el!

Szerencsejátékok

Tippmix, Lottó, Totó, Kenó, Sportfogadás, Autónyeremény, Puttó, Skandináv, online kártyajáték vagy pénz-vesztő szórakozás vagy szimpla …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.