Bréééking:

Diesel farmer márka

Blue jeans, a népszerű olasz luxus márka szülőatyja a padovai születésű Renzo Rosso, aki a textilipari szakiskola elvégzése után hívta létre a Grenius Groupot, mely a Diesel mellett olyan világmárkák születésénél bábáskodott, mint a Replay vagy a Goldie. A Diesel Jeans 1978-ban született ugyan, de csak 1985-ben került teljesen az ötletgazda Renzo kezébe, a vállalat sikerszériája is ez idő tájt kezdődött.A törekvő olasz mindig is vezető szerepet szánt cégének és tudta is, mi a titka annak, hogy a csúcsra jusson. Csakis olyan innovatív tervezők[caption id="attachment_1715" align="alignright" width="300"] Ahogy azt szokás manapság[/caption]kerülhettek be szakembergárdájába, akik a mindenkori trendek követése helyett képesek ...

Blue jeans, a népszerű olasz luxus márka szülőatyja a padovai születésű Renzo Rosso, aki a textilipari szakiskola elvégzése után hívta létre a Grenius Groupot, mely a Diesel mellett olyan világmárkák születésénél bábáskodott, mint a Replay vagy a Goldie. A Diesel Jeans 1978-ban született ugyan, de csak 1985-ben került teljesen az ötletgazda Renzo kezébe, a vállalat sikerszériája is ez idő tájt kezdődött.

A törekvő olasz mindig is vezető szerepet szánt cégének és tudta is, mi a titka annak, hogy a csúcsra jusson. Csakis olyan innovatív tervezők

Ahogy azt szokás manapság

Ahogy azt szokás manapság

kerülhettek be szakembergárdájába, akik a mindenkori trendek követése helyett képesek voltak korszakalkotó ötletekkel előrukkolni és nap-nap után megújulni. A Diesel azt a határozott vásárló réteget célozta meg tehát, aki a divat terén sem tűr meg semmiféle irányítást maga fölött, azokat az embereket, akik saját egyéniségüket törekszenek nyilvánosságra juttatni az általuk viselt ruhák által. Épp ezért lehet a Diesel világszerte népszerű, minden faji, kori megkülönböztetés nélkül, a kulturális határokat átlépve. Ez a fajta globális marketing stratégia a ’90-es évek szülöttje. Szintén a ’90-es évek derekán nyitották meg első márkaboltjukat New Yorkban. Az ezredforduló újabb mérföldkő volt a Diesel életében, ekkor vásárolták fel ugyanis, a Staff International vállalatot, mely többek közt a Vivienne Westwood és DSquared márkák gyártásáért felel. A kultikus Diesel farmerek előállítása ma is Olaszhonban történik, a Diesel által forgalmazott portékák innen kerülnek a cég leányvállalataihoz, melyek aztán 5 kontinens felé terítik és értékesítik őket. Több mint 6000 márkakereskedés a világ 80 országában, évi 700 millió eurós bevétel – mik ezek, ha nem a töretlen siker bizonyítékai?

A mindenki által csak legekben elbeszélhető farmereken túl, a Diesel saját gyerekruha és parfüm vonallal is rendelkezik. Kínálatában ezenfelül megtaláljuk a designos ágyneműket, bukósisakot és bútorokat, valamint világítótesteket is. Nemrégiben pedig még egy limitált példányszámban forgalomba kerülő, krómszínű Fiat 500-ast is piacra dobtak, hisz a Diesel nem egy márka, életstílus, amit, a bennünket körülvevő tárgyaknak is tükrözniük kell.

Ahogy azt a Dolce&Gabbana esetében tapasztaltuk már, a Diesel is túllépett a forró évszakon, így aztán a márka honlapján a tavaszi-nyári kínálat menő darabjainak maradékából, akár már 50%-os árengedménnyel is válogathatunk. Természetesen megtekinthetjük a szőrös kabátkáktól, finom ingektől és elnyűhetetlen jeansektől roskadó 2009 őszi-téli kollekció mintapéldányait is, és már most elkezdhetünk kuporgatni kiszemelt áldozatunkra.

A kint tomboló hőség számlájára írva, mi maradnánk mégis a nyári daraboknál. Az uraknak szánt Diesel farmerek között a piszkos hatású, a szaggatott és a különböző koptatásaival hordottnak tűnő jeansek viszik a prímet a világostól a sötétebb kék árnyalatokig bezárólag. A fehéreket egyedivé teheti egy igazán méretes zseb, míg a kockásak már önmagukban elég extravagánsak. Ha bermuda, akkor térdet takaró kockás, khaki vagy farmer, impozáns zsebekkel természetesen. Akik a rövidebb sortokat is bevállalják, be kell érniük a bő fazonú ocelotmintással. A színes, nyomatos, logós pólók kerek nyakmegoldással és gallérossal is készülnek, utóbbiak egy hajszálnyival tényleg elegánsabbak, bár árban nem sok különbség van a két típus között. Most potom 18 euróért magunkévá tehetünk egy ilyen divatos darabot. Nyáron az ing is rövidujjú, ékszergombos fehér a kifinomultaknak, csíkos vagy kockás a lezserebbeknek, cseresznyékkel dekorált az igazán bevállalósaknak. Hűvösebb napokon egy kockás mellény, vagy épp csak derékig érő kisdzseki is jó szolgálatot tehet, de a Diesel kínálatában a motoros fazonú, zipzáras bőrt imitáló kabátkát is megleljük. Bár az úszónadrág választék nem nevezhető bőnek, a lábbelikké annál gazdagabb. Tépőzáras sport, klasszikus vászon dorkó magas- és félszárral, bőr edzőcipő, vagy csak egy könnyed flip-flop papucs a strandra, most minden darab fél áron megvásárolható.

Ami a női farmereket illeti, míg a csőszárút az idén lyuggatások teszi trendivé, a bővebb szárúak különleges koptatással készülnek, a 60-as éveket idéző trapéz pedig már önmagában is divatos, hisz most éli reneszánszát. Ha valami különlegesebbre vágyunk, ott a pinkszínű farmer, vagy az enyhén buggyos ülepű tréning, a cicanadrág vagy a forrósortok, a farmer és a pink színű ceruzaszoknya. A Diesel szoknyácskái közül idén a rakottak viszik a prímet a farmerek mellett, utóbbiakat akár hózentrógerrel is viselhetjük. Szintén az idei év felfedezettjei a farmer egyberészesek, a Dieselnél ezt is találunk dögivel. Hölgyek esetében a nyomott minták nemcsak a pólókra kúsztak fel, a lenge nyári ruhákon (melyek közül a klasszikus kisfekete sem hiányozhat) is szép számmal találunk belőlük. Ha dzseki, akkor farmer, vagy bőr, a rövidállású kabátkák mellett a ballonfazon is dívik a lá Diesel. A bőrszandálok mellett a Diesel cipőválasztékát a csizmák (gumi és bőr) és papucsok teszik teljessé, de a fekete masnis balerinapapucs is nagyon édes. Az aranyban, ezüstben úszó tornacipőkről pedig már mondani sem kell, hogy divatosak és kényelmesek. A geometrikus mintázatú vászontáskák mellett, melyek tökéletes kiegészítői lehetnek egy lezser strandszerelésnek, a Diesel finomabb bőr vállra valókat is kínál, apró, közepes és extrasize kivitelben. A fürdőruhák köréből egyértelműen a fekete trikini és a kantáros farmert imitáló egyberészes emelkedik ki.

Magyarországon egy online hálózatból rendelhetünk Diesel termékeket: http://www.dieselshop.hu/, vagy a hatodik kerületi Csengery út 67. szám alatt lévő üzletben vásárolhatunk személyesen. Rendelés, webáruház kedvezményes árakkal, új kollekció, katalógus képek.

Fashion street-en lévő üzet (kedvezmények)

Diesel reklám videó: http://www.youtube.com/watch?v=dropoH7uz3c.

Üzletek vannak az egész országban, legyünk Budapesten, Keszthelyen, Győrben, Pécsen, Debrecenben, Veszprémben vagy Szegeden. Kecskemét, Nyíregyháza vagy Szolnok, sok-sok nagy városunkban van kereskedés kisebb vagy nagyobb bolttal.

Ezeket a cikkeket is ajánljuk:

További cikkeink...

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

Neked mi a véleményed?

Az email címed nem publikus.Minden mezőt meg kell adni. *

*