Divatos férfi toplista volt, van és lesz

Divattippek férfiaknak – 2. rész

divatos férfi
divatos férfi

Itt ülök a monitor előtt újra a kávémat kortyolgatva. Mindenki odavan a toplistákért, úgy gondoltuk, néhány hasznos divattanáccsal folytatjuk a három előzőt (2009 elejére emlékezve). Ez már retro! Hihetetlen!

Mi volt igaz 2011-ben és most 2013-ban vajon ugyanaz?

IV.  A megfelelő méret a telitalálat. Se túl bő, se túl laza,  – A legdrámaibb javulást, akkor eszközölhetitek saját stílusotokon, ha meggyőződtök arról, minden ruhátok megfelelő méretű. A legtöbb férfi túl bő ruhákat visel. Mindennek, amit felvesztek, körül kell ölelnie testhajlataitokat, anélkül persze, hogy ez vagy az túl szoros lenne. A nem megfelelő méret egy betegség, kúráld ki magad! 😉

V. Figyelj minden darabra! – Köztudott, hogy néhány pulóver slankít, míg mások inkább izmosítanak. Először is, arra figyelj, hogy az alsó-, és felsőrészed passzoljon egymáshoz! Ha kötött halászkardigánt viselsz, az alsódnak is ezt a markáns, erős vonalat kell képviselnie. Egy kapucnis felsőhöz ne húzunk fel finom selyemgyapjú nadrágot. Helyette választhatunk valami hétköznapit, farmert. Kérhetsz tanácsot, ha elbizonytalanodsz.

VI. Sose menj egyedül vásárolni – Sosem bízhatsz igazán a kereskedőkben. Ne feledd, ők legtöbbször jutalékért dolgoznak.

VII. Maradjon legalább még egy fokozat fölfelé – Picit túlozni rendben van. Az alulöltözködés mindig kockázattal jár. Bizonyos helyzetekben jobb egy kicsit túlöltözöttnek lenni, mint alulöltözöttnek. Annyit tehetsz mindig, hogy végiggondolod, hová és kivel mész, és onnan csak egy lépés feljebb a nyerő. Győződj meg róla, hogy nem leszel jobban öltözött, annál, aki adott körülmények között pl. fontosabb nálad.

VIII. Sose becsüld alá a részletek erejét – Ami számodra jelentéktelen, mások azt veszik észre rajtad először. Törődj a részletekkel is, ahelyett, hogy csak az egészre koncentrálnál. A részletek jelenthetnek egy kendőt, egy ízléses zsebet, vagy azt, ahogy viseled a nyakkendőd.

IX. Ne logókkal hirdesd, hogy fogékony vagy a divatra! Ez egy dobógós ballépés. Amikor egy nagy logóval ékített ingben mászkálsz, úgy nézhetsz ki, mint egy két lábon járó hirdetőoszlop. Ezt nagyon kevesen tehetik meg, és hétköznap (pl. a focipályán kívül) ők sem jelmezben járnak.

Férfi divattippek 1.

10 tipp mások tollából: www.otvenentul.hu/page.php?PageID=10820. Jókedv és stílus legyen, a többi nem számít! 🙂 Vonzó, csábító és rosszalkodó vezető férfiak minden korosztályból.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

Ezt mindenképpen olvasd el!

American Life ’71 2012 ruha kollekció

American Life 1971 – egyrészt a születési évet, másrészt az USA-ban tanult emberekre utal ez …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.