Társkereső, internetes párkereső, randi rendszer ingyenesen

Te csak alkalmi testnedvkiválasztásra keresel partnert? Akkor HAJRÁ! Szabad a pálya, játék és móka. Ha férfi vagy még viszonylag biztonságos zónában szórakozhatsz egy korrekt izmos testtel. Ha nő vagy, akkor annyi féle és fajta őlő, kemény-bio-dildót találsz, amennyit akarsz. Válogass kedvedre!

A komoly társkeresőknek sokszor hónapokba telhet egyetlen randi megszervezése online (internetről). Miért? Ez hosszú történet a kilencvenes évektől kezdve.

Kik vannak/voltak a piacon, melyik jó vagy rossz magyar internetes társkereső? Mire figyeljünk? Mire és mikor jó ez az egész? Az írás Uraknak és kíváncsi Hölgyeknek.  A bejegyzés alább egy cikksorozat része. Férfi vagy? Akkor légy is az, és a felületes romantikát dobd el! Nő vagy, akkor az erények és a szív legmagasabb fokát mutasd, és ÉREZD is át azt!

Ugye nem vagy annyira naiv és a valóságtól elrugaszkodott, hogy egy fizetős társkeresőről azt gondolod, hogy a gyorsan és könnyen komoly párkapcsolatot megtalálókból él meg, ők a fő látogatóik?

Várjuk a Ti élménybeszámolóitokat és kérdéseiteket fórum szerűen alább a hozzászólások részben. Nézzük a lényeget:

A divatos magyar társkeresők világa a válság idején jelentősen átalakult. Ismerkedés, barát, csajozási lehetőségek az interneten.

Hogyan kell becsajozni, bepasizni a netről? Vélemények és fórum alább.

Első és tömör tanács, hogy kezdetben a komolyságot, saját valós adataidat, lakhelyet, nevet stb. felejtsd (rejtsd) el! Próbáld meg egy távoli város emberi lényeinek a figyelmét felkelteni az adatlapoddal, leveleiddel vagy chat (online beszélgetés) stílusoddal!

A csajozás kezdő, hétköznapi szinttől a csábmester, PUA mester fokig sokszor összekapcsolódik az internettel, idősebb korban (30 felett tud hatékony lenni). Sokkal nehezebb a neten megtervezetten, mint spontán az utcán, mivel ez nagyon is megfontolt módon megy mindkét nem részéről. No, nem a gyors szexrandi dilire gondolok, az nyáron pár perc egy diszkóban, vagy 40-50 perc alatt összehozható a neten is.

Ismerkedni nem a neten érdemes eleinte, egy “lustább” csatorna lehet a net. A sportolást, ápoltságot, rendezettséget és az intelligenciát a nők valamilyen szinten elvárják, ahogy a férfiak is egy normál külsejű és önmagát elfogadó ápolt, kedves nőt keresnek.

Tudod, hogy melyik a te pályád? Kit keresel és merre haladsz? Ott légy egyre magabiztosabban haladó!

Egy első randevú kékben

Az internetes társkereső szolgáltatások már a 90-es évek végétől divatosak lettek, előtte némi IRC és chat már kialakított kapcsolatokat. Akkortól 2005-ig figyeltem a rendszereket, sőt pár tucat randit összehoztam, később pár alkalommal még volt meglepően jó netes randi élményem, a legszebb okos nők is kipróbálták ezt, mert egy érdekes újdonság volt, illetve őket kevés normális (művelt) pasi hívta randizni, így sok esetben 1-2 évig is pár nélkül maradtak, egy nőnél a 2 hónap is sok, akit feszít a vágy. Fitnesz edzőt, profi táncos lány, tündéri szakács, pultos lány, pincér, tanárnők sora, tényleg mindenkit meg lehetett találni, és mint tudni mi férfiak faljuk a nőcis képeket az interneten, egy vonzó nő érintése az internetes szupermodelleknél nagyobb élmény, szerencsére….

Jó tudni, hogy a társkereső szolgáltatók között verseny dúl napjainkban. A legtöbb szolgáltatás ingyenes volt, de ma már fizetősek (részben). Egy tanácsos, hogy totál fáradtan neki se álljunk kezdőként, az internetes társkeresés komoly koncentrációt igényel az elején. Egyszer fáradtan egy emelt díjas SMS szolgáltatást is megrendeltem az interneten, máskor pedig vírus került a gépemre. Vsinálnak ilyen átverős oldalakat egyesek, elméletileg ezt a törvények büntetnék, trükkös SPAM emailekkel bombáznak stb.

párkapcsolatban lenni

 

Minta képek:

A társkereső weboldal lista (nem toplista):

– – – az alapok alapja az, hogy társaságba kell járni, élőben ismerkedni rendszeresen. Aki nem keres társat, az találja meg a legkönnyebben, ez a régi önellentmondásnak tűnő hozzáállás egy férfinek különösen fontos. Tánc, ami a legtöbb városban elérhető, ezáltal olyan szociális kapcsolatokat szerzünk, ami elvezethet az igazi, az értékes párkapcsolathoz: Párkeresők, stresszes emberek, hobbit keresők, zenét-, mozgást szeretők figyelmébe! 🙂 – youtu.be/BLWsCtOwsuI.

1. Love.hu – Budapesten mindenképpen ott van, www.love.hu, alkalmas értelmes randik szervezésére online, de inkább gyakorolni, flörtölni jó ott. Az alkalmi kapcsolat, barátnőcske szerzésben és komoly párkapcsolat építésben is jártasabbak férfiaknak, és MINDEN csajnak ajánljuk tapasztalat szerzési célzattal. Egy ~3 hetes regisztráció ára elegendő, hogy beletanuljunk, és pozitív élményekkel, vagy egy komoly kapcsolattal gazdagodjunk. Aki Budapesten és környékén keres, annak egész jó lehet, a sok béna-balek pasi és beteg-ribi között kiszűrhető sportoló, strapa-kanca igazi férj vagy feleség jelölt is. Az előfizetés lejárta után is tudunk kommunikálni limitáltan egész sok ideig, később már csak napi egy levél küldhető.

2. Randivonal www.randivonal.hu
Nagyon régi motoros. Sajnos elkapta a válság és fizetős lett, ami nagyon lerontotta a látogatottságát és a népszerűségét is. Velük csak végső elkeseredettségünkben próbálkozzunk. Nem minden arany, ami fénylik.
A Randivonal jelenleg úgy működik, hogy az előfizetések automatikusan megújulnak. Ez egy kényelmi szolgáltatás, hogy a fizetési folyamaton ne kelljen minden hónapban végigmenni *(a szerződés 5. pontja ezt részletesen taglalja)*. Természetesen a megújulást bármikor le tudod mondani az  oldalon. Előfizetések/Előfizetés státusa menüpont – Itt a lap alján talál egy gombot az előfizetés megújulásának megszüntetéséhez. Budapesti lányok és pasik tekintetében egy próbát megér, ha nem vesszük túl komolyan, hanem tanulni akarunk belőle. Viszonylag sok szerencsés értelmiségi pár házasságig jutott innen kiindulva.

3. Csajozás / Pasizás – www.csajozas.hu
Találó név, jó szolgáltatás. Mit mondhatnék még? Itt is ugyanazok a lányok vannak mint az utcán, tehát meglepődni nem illik, de a játékszabályokat meg kell tanulni, amúgy a hatékonyság a nulla közelébe csökkenhet. Rengeteg előnytelen férfi és női fotóval van tele.

4. Bulinet: www.bulinet.hu
Régen egyik beceneve a “duginet” volt, aminél persze több volt, mert komoly szerelmi kapcsolatok és barátságok is szövődtek itt, de nagy %-ban elég kemény társalgások folytak. Sokkal kevesebb felhasználója van mint fénykorában, új és komoly regisztráló hölgyeket szinte csak Budapesten találni. Hajrá urak! Egy rövid próbát megér, amikor tombol a randiszezon.

5. Duals – www.duals.hu
Egy szakmailag is képzett ravaszdi régi csapat. Lehet szurkolni nekik, mert szerethetők az ügyes tanácsadó szakik. Egy időben mellettük laktam és dolgoztam. Valószínűleg megérte volna beugrani hozzájuk, és talán napok alatt helyrevágtak volna a válságos éveimben (legszebb társtalan fiatal éveimben). Tanulni jó, tanítani érték.

6. Rapid! – 7perces.hu/
Ez egy stílus, mégis mindenkinek ajánlható. Sok vicces dolog történik, és tanulni is lehet ezekből a rövid bolondozásokból.

7. Nők Lapja Café – parkereso.nlcafe.hu
Felejts el a magányos estéket, a szóló sétákat, az unalma! Itt az idő, hogy a szerelem rád találjon. Mindenkire vár valaki! Mi segítünk!
Rapidrandi és Kinyit-Lakat party belépők. Gyakorlatilag fizetős, pár napig (5 nap) ingyen volt egy akció keretében a VIP tagság. A randik szervezése még jó fotókkal és leírással is nehezebb mint az utcán vagy bulikban leszólítgatva vadidegeneket.

8. Cronos internetes alapú társkereső klub: egyre jobban hirdetik a talán hiánypótló rendszer, ahol van elváltak klubja, www.ctk.hu, szegmentálják a “hús”, a társ piacot: Keresztény, Diplomás, megyei vidéki és budapesti kereső: Bács-Kiskun, Baranya, Békés, Borsod-Abaúj-Zemplén, Csongrád, Fejér, Fővárosi, Győr-Moson-Sopron, Hajdú-Bihar, Heves, Jász-Nagykun-Szolnok, Komárom-Esztergom, Nógrád, Pest, Somogy, Szabolcs-Szatmár-Bereg,Tolna, Vas, Veszprém és Zala.

Halottak:
-1 – mínusz elsők: Facebook és a megújult Iwiw Csajok és Pasik, ami most éppen kiköltözött az Iwiw-ről: www.csajokespasik.hu.
Korábban az iwiw egyik legkellemesebb meglepetése volt, az összetett keresés segítségével, külső és belső tulajdonságok, lakhely alapján sikerült 10 jó csajjal kommunikációba lendülni egy hét alatt (2011-ben), ami egy nagyon jó, messze átlag fölötti adat, 2012-ben a kezdeti ingyenes prémium kreditek száma lecsökkent, csütörtökön ingyenes maradt, akkor a legaktívabb a rendszer, 0:00-tól 24:00-ig érdemes próbálkozni.

-2. iwiw-es társkeresés, az alkalmazásai fejlesztése révén szerintem most első helyen említendő. Amit itt érdemes megemlíteni a viszonylag kezdők számára, hogy először olyanokkal próbálkozzunk, akikkel van közös ismerősünk és témánk! Következő szinten már lehetünk bátrabbak, de akkor se a kihívó és fotómodell képekkel telerakott iwiw-es celebekre pazaroljuk az időt! Fontos a találkozás, humor és a közös szórakozás, ami után értékes barátságok szövődhetnek! Ha egy nőnek szimpatikusak vagyunk, azt hamar elárulja, így érdemes kitartóan próbálkozni több fronton. Hogy szimpatikusak vagyunk-e egy férfinak, az nem kérdés, ha ott van, és kommunikál, akkor vagy folytatjuk vagy lezárjuk vele a kommunikációt.

Ennyi volt. Hajrá társkereső harcosok! Ne itt lebzseljetek! A haverok, a teaházak és az alacsony alkoholtartalmú táncos-ismerkedős bulik (salsa stb.) várnak minden este. Esőben a fedett helyek is megtelnek, mert randizni kell. A házasság a sokadik lépés.

Hódítás, párkapcsolati tanács videók: www.kulcsanokhoz.hu/?menu=2003
vagy csajozás viccesen és mégis profin: www.youtube.com/watch?v=ujjWZKAo9_U
James Bond tényleg jól csinálta, a profiktól érdemes tanulni: www.youtube.com/watch?v=Ct_uwbksxzw

Táncba a vágyainkkal! Hajrá Srácok!

társkeresés, párkapcsolat
társkeresés, párkapcsolat

Jó randizást, pasizást, egymás mellett ülős és simogatós időszakot mindenkinek!

Alább szóljatok ti is hozzá, tanítsuk egymást!

Ismerkedési lehetőségek az interneten egyre profibb szinteken.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

Ezt mindenképpen olvasd el!

Mossman divat ruházat

Mossman – jó megjelenésű és kényelmes! A Mossmann alsónadrágjai legfontosabb alapelve a személyes kényelem. Különleges …

10 hozzászólás

 1. Kedves Keresők!

  Valentin-nap mellett szó nélkül elmenni nem lehet!
  Titkon mindenki vágyik a romantikára, akár beismeri, akár nem.
  Ez a nap a szerelmesek napja! Semmiképp nem töltheted egyedül Te sem.

  Már nem sok időnk maradt február 14-ig, és mi szeretnénk segíteni neked, hogy ezt a napot valakivel kettesben töltsd el!

  Február 10-14. között minden újonnan megvásárolt VIP tagság duplaannyi időt ér!

  Használd ki akciónkat, és dobd a sarokba a magányt egy életre!

  Love.hu

 2. Aki még nem ismeri a CUPYDO-t, annak mindenképp ajánlom, hogy nézzen rá, mert hiányzik a fenti listából 🙂

  Vagy egyszer majd népszerű lesz. ( – A Moderátor)

  • Olyan egy rohadt zsugori disznók!
   Nagyon tetszik hogy ajaxban van megírva az egész és minden azonnal történik, de az hogy nem lehet írni egy levelet se senkinek, csak annyit lehet tenni hogy rá nyomok hogy bejön, ez ráé nyomja mindenre a bélyegét.
   Amíg nem fizetsz használhatatlan az egész :S

  • Még városban keresni se lehet előfizetés nélkül… -10

 3. Tárkereső hirdetés

  Kedves társkereső!

  A szerelem eszméjének nevében működik már 8 éve a Love.hu, és fáradozik szakadatlanul azért, hogy egy szerelmesebb emberekkel teli világban éljünk.

  Az évforduló méltó megünneplése miatt külön meglepetéssel készül a társkeresőknek.

  Love.hu hadművelet a szerelemért:

  – Gyűjtsd a tortákat! Legalább 3 adatlapon elhelyezett torta összegyűjtésekor a 3 hetes és 2 hónapos VIP tagság vásárlása esetén duplázzuk az esélyeket!
  – Új VIP tagok további kiemeléseket nyerhetnek! 20 darab kerül kisorsolásra!
  – VIP jogok mindenkinek! Június 7-től 13-ig korlátlan flörtölésre és levelezésre, ill. az igazolványképek nagy méretben való megtekintésére van lehetőség.

  Köszönjük, hogy velünk vagytok! Sok sikert kívánunk a társkereséshez a továbbiakban is!

  Love.hu

 4. Partner, férj v. feleség

  lvezted a keresgélést? Élvezz tovább! Ha most vásárolsz VIP tagságot, egyes díjkategóriákban dupla ideig veheted igénybe az ezzel járó kiváltságokat:

  – Megnézheted nagyban a többi társkereső képeit.
  – Láthatod, kik látogatták meg az adatlapodat.
  – Elrejtheted magad a listákból (inkognitó mód).
  – Korlátlan számú levelet küldhetsz.
  – 21-féle flörtöt vehetsz igénybe, amiket korlátlan számban küldhetsz.
  – Reklámmentességet élvezhetsz.
  – Listázhatod az újonnan regisztrált tagokat.
  – Archiválhatod az összes leveledet, flörtödet és csevegésedet.

  Ezenkívül még számos VIP funkció segíti, hogy minél könnyebben megtaláld a nagy Ő-t. Adj magadnak egy esélyt: váltsd be tortáidat, és élvezd a kiváltságokat akár dupla időtartamig!

  Love.hu

 5. Én például az iooo.hu -t használtam sokkáig, nekem teljesen bejött, de itt nem találom a cikkben. Ezt a buli.net oldalt valaki tényleg komolyan gondolta? 😀

 6. A Randivonal-társkeresőn vagyok, már egy éve. Aki ennyit fentvan mint én elmondhatja, ha egy kicsit figyel
  a dolgokra.Ritka nagy csalás az egész!A tagok létszámát úgy növelik,a következő oldalon az előtte bemutatott
  oldalról mutatnak újból embereket.Egy tag többször regisztrál ugyazon fényképpel.Szoltam az ügyfélszolgálaton,
  nem érzik ezt csalásnak?Másodszor rájuk írva azt mondták, azt hitték másik oldalon láttam.Majd azt írták figyelmez-
  tették az illetőt hogy kizárják.Azóta is ígyvan.A befizetett pénz ilyen nagy úr.Nagyon sokmindent írhatnák,
  mondhatnák.Nálam messze nem a Randivonal az első.Szerintem egy fizetős társkeresőnek,eleve nem érdeke hogy
  valaki is hamar társat találjon nála!!Többek között ezért is nagyfokú az etetés!!
  Janó 2016.12.10

 7. Fehérvári Anna

  Sziasztok!

  Szerintem jó kis összefoglaló a hazai interenetes társkereső oldalakról. Én ezeken már mind fent voltam, most egy új társkereső oldalt próbálgatok az elsotalalkozas.hu oldalt. Jaa a buli.net.. az előző válaszra regálva, na ez egy jó nagy vicc :)))

 8. Sziasztok!

  Jó volt olvasni ezt a cikket. Azt hiszem a társkeresésben is vannak divathullámok, hol ilyen hol pedig olyan társkereső oldalak iránt jelenik meg nagyobb igény, azonban ha jobban meggondoljuk az egész játék a pártalálásra megy ki, ezért úgy gondolom, hogy a komoly kapcsolatokat támogató oldalaknak mindig is lesz létjogosultsága. Egy igényes és teljesen ingyenes társkereső például a http://www.elsotalalkozas.hu is. Akinek esetleg aktuális a párkeresés, javaslom. Egy próbát biztosan megér. Köszönöm és további jó cikkeket kívánok nektek, na meg kellemes ünnepeket így a karácsonyhoz közeledve…

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.