Divat dizájner kerékpárok

Az egyre növekvő benzin árak miatt sokan leteszik az autót és helyette más közlekedési eszközt választanak. Van aki BKV-ra ül inkább, bár manapság az sem olcsó mulatság és kényelmesnek sem mondható minden esetben, no meg gyorsnak sem.

Mások meg előszedik a kerékpárjukat és inkább nyeregbe pattannak. Szerencsére a sport, a testmozgás egyre inkább divatossá válik és nem csak a spórolás miatt választják ezt a verziót az emberek. Jó dolog, ha jó és egészséges szokások jönnek divatba.

Az elit divattervezőket is megérintette a sport és a kerékpározás szerencsére. Érdemes megnézni milyen női és férfi csúcs-dizájn bicaj alkotásokig jutottak. Egy biztos, ha egy ilyennel hajtasz végig Budapest utcáin, garantáltan feltűnést keltesz! Képek, galéria:

Na hogy tetszenek? De ha ez még nem lenne elég, akkor itt van néhány weboldal, ahol szintén találsz különleges kerékpárokat vagy kiegészítőket:

színes, szép és érdekes városi és trekking kerékpárok, fotók:  foto.testbike.hu/index.php?p=showgl&gid=637&pp=mygl

www.trendhunter.com/slideshow/top-14-fashion-bicycles

bicycledesign.net

www.fashion-style.becomegorgeous.com/accessories/designer_bicycles_chanel_hermes

www.facebook.com/media

Ha esetleg nem lenne ez sem elég, és neked is van egy különleges kerékpáros ötleted, akkor küld el nekünk!

Veronika

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

Ezt mindenképpen olvasd el!

Sergio Tacchini sportosból női és férfi

Legújabb táska kollekcióból, katalógus képekből válogattunk. Nem más mint Sergio Tacchini, az egykori teniszcsillag, a …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.