DM drogéria üzeletek

Ki ne ismerné az egyik legnagyobb és legnépszerűbb drogéria hálózatot Magyarországon, ami nem más mint a DM drogéria?

Az első DM – drogerie markt üzlet Karlsruhe városában nyitott 1973-ban hamar hatalmas népszerűségre szert téve. Ahogy a tulajdonosok látták a kezdeti nagy sikereket, gyors terjeszkedésbe kezdtek.

A sikeres és gyors fejlődésnek köszönhetően a kilencvenes évek elejére Németországban már 500, Ausztriában közel 300 üzlet viselte a DM márkanevet. Ekkor a cég tulajdonosai úgy döntöttek, hogy a környező többi országokban is terjeszkedni fognak, így szinte egy időben nyitottak új üzleteket Horvátországban, Szlovéniában, Olaszországban, Szlovákiában, Csehországban és természetesen Magyarországon.

Az első magyarországi DM üzlet 1993. július 8-án nyitott Budapesten az Üllői úton, majd évente mintegy 15-20 új egység követte. 2000 áprilisában nyitott meg a századik DM üzlet Esztergomban, miközben a teljes DM lánchoz több mint 1000 üzlet tartozott.

2001-ben megújult a vállalat emblémája és üzletképe. Az első időkhöz képest, a DM mára több mint 8000 terméket forgalmaz elsősorban a szépségápolás, illatszer és az egészséges életmód területén. A boltok polcain széles választékban találhatóak meg a bio ökológiai gazdálkodásból származó termékek.

DM boltok, üzletek, üzletkereső Magyarországon, cím és telefonszám elérhetőségek:
www.dm-drogeriemarkt.hu/content/uzletek/uzletek.html.

Ronik

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

Ezt mindenképpen olvasd el!

Sciennet Fórum szabad blog a törzsvásárlóknak

NAGYRA NŐTT A VÁSÁRLÓI KLUB Átverés és bukta vagy átalakulás, 2010-2011-2012-ben sokminden kiderült. Kaptam egy …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.