dr. Ládi Szabolcs – portré, CV, vélemény

Ládi Szabolcs: “gyógyítható a rák”. Többnyire igen, illetve megelőzhető is, ezt elhallgatni 2011-ben már nem volt trendi. Magyarországon divatos betegnek lenni. dr. Ládi Szabolcs és még sokak küldetése, fő célja, hogy az egészséges, boldog élet legyen az életünk alapja.

2012-ben botrányos ügyek kapcsán is felmerült a neve, ennek is érdemes részletesen utána olvasni, hogy át tudjuk látni a helyzetet. ‘A helyzet fokozódik’, ahogy szokták mondani, egy szakrálisabb világ felépítése felé elég sok a buktató, az ‘ellenfél’.

“Ma már a rákból élők száma meghaladja a betegség áldozatainak számát.”

Van igény a gyógyításra, így érdemes figyelni, képeznünk magunk, ha problémát észlelünk magunkban vagy a környezetünkben. Ezek után tudunk cselekedni, javítani a helyzeten.
Ládi Szabolcsról néhány vázlatpontban:
– Az „Értetek Vagyunk” Alapítvány Kuratóriumi Elnöke
– A Széchenyi Tudományos Társaság „Ifjú Tudós Díj” díjazottja – 2007
– A Szent-Györgyi Albert Nemzetközi Alkalmazott Táplálkozástudományi Intézet Orvosigazgatója
– „Freedom Force” Emlékérem díjazottja
– A Trygg Helse norvég szabadegyetem vendégelőadója
– A „Komplementer Medicina” szakmai folyóirat szakértője és társszerzője
– Több nemzetközi cég külső szakértője vagy Tudományos Tanácsadó Testületének a tagja
– Az Organic Mission egyik Alapítója, a Tudományos Tanácsadó Testület Elnöke
– Termékfejlesztési Igazgató, aki koordinálja a testület tagjainak tevékenységét
– Az Organic Mission jelenlegi termékeinek fejlesztésében közreműködött vagy irányította azt.

Kutatási területe: Természetes növényi hatóanyagok daganatellenes hatása, az élesztőből származó 1-3,1-6 béta glükánok immunológiai hatásmechanizmusa, a laktoperoxidáz enzimrendszer infektológiai és immunológiai vonatkozásai

Videó riport:

Link 1: www.avilagraknelkul.hu

Az általa vezetett amerikai-magyar cég webáruházából rendelhetünk a legkiválóbb gyógyító (bio, természetes) termékekből:
organicmission.hu/partner/360109887.

Riport Ládi Szabolccsal: www.youtube.com/watch?v=CQjF-VaOJlQ. Képek a telefonos riport közben.
A szuper táplálék a hosszabb, egészségesebb életért, növekedett potenciál, hosszabban tartó mosolyok. A könyv segít a szívbetegség, cukorbetegség leküzdésében is. Orvosi kutatások, ráksejtek szaporodásának megakadályozása, vércukor jobb szintre hozása, 2009-2010-ben lett igazán népszerű.

Előadásait 1-2 havonta Magyarországon is élvezhetjük, amikor megtanulhatjuk, hogy mi mire jó, mire kell odafigyelni a táplálkozás közben, ha már itt van a baj, vagy amikor pusztán a kondíció javítása és a megelőzés a feladat.

Videó: www.youtube.com/watch?v=-nC5N0SUR-k.

2006-ban már olyan témákról beszélt, ami most még aktuálisabb: influenza vírusok, madárinfluenza, humán-influenza és az influenza elleni védőoltásról. A felvételt a Zánka TV készítette 2006-ban.

Életmód váltással mit tudunk még visszafordítani? Még az egyetemeken sem tanítják, hogy milyen radikálisan pozitív változások érhetőek el a legjobb táplálékok és az egészséges életmód segítségével.

Egészségügyi körök, művelődési házak vendége is volt Szabolcs az elmúlt években, mivel a számos betegséggel küzdő Magyarországon még van igény a fejlődésre.

A betegségek 80%-a pusztán a helyes táplálkozással megelőzhető lenne? Ez elég megdöbbentő adat, de az egészséges életvitel mellett ez nem is lehet kérdés.

Miért nincsenek rákos emberek a világ jelentős részén? A civilizációs betegségek a gyorséttermek, dohányzás és a vegyszerek következménye nagy részben.

Véleményeket , élménybeszámolókat várunk mindenkitől alább a hozzászólások részben.

A tehetséges gyógyító, életmód tanácsadó jó előadóvá is vált közben.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

Ezt mindenképpen olvasd el!

Organo Gold, több mint kávé egészségünkre

Ganoderma és az Organo Gold Kávéfüggő vagy? Zombinak érzed magad, ha nem iszol, szinte beteg …

5 hozzászólás

 1. Tisztelt dr Ládi Szabolcs Doktor Úr!
  Ezt a beszélgetést mindenkinek hallani kellene! Még az orvoskollégáinak is!
  Miért nem ilyen orvosok gyógyítják az embereket mint Ön! Mint laikus szerintem nem csak a betegséget kellene gyógyítani, hanem a beteget! Sajnos érintettek vagyunk a betegségekbe szív,cukor artritisz,autóimmun lisztérzékenység, de úgy érzem nem az a fontos, hogy gyógyuljunk, hanem, hogy minél több gyógyszer fogyjon! A mellékhatások garmada ami a meglevő betegségek mellé párosult!
  Munkájához nagyon jó erőt és egészséget és kitartást Kívánok!
  Tisztelettel Csere Éva

 2. Köszönöm az információt!

 3. Vera Probstner

  Diagnosztizált tüdőrákos beteg vagyok, Diagnózisaim: Tu.pulm.l.d cTX XN3 M1a.
  Hist: adenocarinoma (EGFR:WT KRAS:WT)
  Tu renis l.d.
  St.p. nephrectomiam l.d.
  Hist: konvencionalis világossejtes veserák ( mütét elvégezve)
  PT1b Furmann féle nuclearis Gr.2.
  6 teljes Avastin+Tax+CBP séma szerinti KT kezelésen vettem részt, valamint folytatólagos Bevacizumab kezelést kapok 3 hetente.
  Szeretném tudni, hogy a fenti kezelés kiváltható e valamelyik gyógyitó termékkel. Várom válaszukat. Üdvözlettel:

 4. Lengyelné Rátz Zsuzsanna

  Kedves dr. Ládi Szabolcs !
  Szeretném megkérdezni Öntől, hogy édesanyámnak vettem aki 86 éves egy immunerősítő készítményt 21 C Wellmunity -t 2x 1 tbl szedését javasolja ön. A körzeti orvos azt mondta nekünk, hogy a szelénből 50-200 ug ig lehet adni mert a nagyobb dózis mérgező a szervezetre. Szeretném kérni szakvéleményét ezzel kapcsolatban, valamint milyen mellékhatások várhatók? Várom válaszát. Köszönettel és tisztelettel: Lengyelné Rátz Zsuzsanna

 5. Sajnos semmi nem igaz ebből. Olvastátok a nagy lehúzó Ládi doktor sztoriját? Az Organic Missionban ezrek milliárdjai tűntek el és Dr Ládi Szabolcs ott volt főnök. Ma is nyomoznak ellenük.
  https://rakgyogyitok.wordpress.com/2015/05/20/dr-ladi-szabolcs-meg-a-vilag-rak-nelkul/ Ez is mindent ismertet. Semmi nem igaz..

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.