Drága karácsonyi ajándék tippek

Újra egyre közelebb van a karácsony, sőt egyes üzletekben, bevásárlóközpontokban már úgy érezhetjük magunkat, mintha máris itt lenne a szeretet ünnepe. Pedig még a legutóbbi is mintha csak most lett volna, nem? Újra agyalhatunk azon, kinek mit ajándékozzunk. Nem az ajándék ára a legfontosabb, hanem hogy minél ötletesebb és egyénre szabott legyen, illetve a megajándékozott örüljön neki. A hagyományos ajándékok általában tárgyak: műszaki eszközök, könyvek, játékok, ruhadarabok, egyéb (hasznos) használati tárgyak. De ha mi el akarunk térni ettől a sémától?

Ebben az esetben ajándékozzunk élményt szeretteinknek! Az egyre népszerűbb Feldobox ajándékutalványt pont erre találták ki. A 15 féle élmény ajándék összesen mintegy 500 programot kínál, melyek közül a megajándékozott dönthet. A fő kategóriák: hobbi, kaland, adrenalin, gasztronómiai élmények, wellness, utazás. A legexkluzívabb (és egyben a legdrágább) az utazás csomag, ennek 3 fajtája van. Felfedező utazás európai nagyvárosokban és mediterrán tengerpartokon, „nagy” utazás, vagyis idegen tájak és kultúrák megismerése a világ legkülönbözőbb pontjain, továbbá az álomutazás, pontosabban ősi kultúrák és egzotikus helyek felfedezése. Az ár 600000 forinttól indul…

Ami már ezer éve népszerű, és gyakran drága az az anti-aging, a fiatalító és öregedés gátló termékek.  Itt gyakori, hogy 30 ml-ért 10.000 Ft, 100ml-500 ml-es kiszerelésért 40-50 ezer forintos árat is kifizetünk. Amíg a legkeresettebb márkás parfüm ritkaságok ára szintén 20-30 ezer forint körüli, addig ez érthető.

Tenoch

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

Ezt mindenképpen olvasd el!

Steve Madden cipő márka divat trendek

Steve Madden amerika egyik legsikeresebb divattervezője, szerinte “A mai divatot az egyéni stílus diktálja. Számomra …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.