Drága karácsonyi ajándék tippek

Újra egyre közelebb van a karácsony, sőt egyes üzletekben, bevásárlóközpontokban már úgy érezhetjük magunkat, mintha máris itt lenne a szeretet ünnepe. Pedig még a legutóbbi is mintha csak most lett volna, nem? Újra agyalhatunk azon, kinek mit ajándékozzunk. Nem az ajándék ára a legfontosabb, hanem hogy minél ötletesebb és egyénre szabott legyen, illetve a megajándékozott örüljön neki. A hagyományos ajándékok általában tárgyak: műszaki eszközök, könyvek, játékok, ruhadarabok, egyéb (hasznos) használati tárgyak. De ha mi el akarunk térni ettől a sémától?

Ebben az esetben ajándékozzunk élményt szeretteinknek! Az egyre népszerűbb Feldobox ajándékutalványt pont erre találták ki. A 15 féle élmény ajándék összesen mintegy 500 programot kínál, melyek közül a megajándékozott dönthet. A fő kategóriák: hobbi, kaland, adrenalin, gasztronómiai élmények, wellness, utazás. A legexkluzívabb (és egyben a legdrágább) az utazás csomag, ennek 3 fajtája van. Felfedező utazás európai nagyvárosokban és mediterrán tengerpartokon, „nagy” utazás, vagyis idegen tájak és kultúrák megismerése a világ legkülönbözőbb pontjain, továbbá az álomutazás, pontosabban ősi kultúrák és egzotikus helyek felfedezése. Az ár 600000 forinttól indul…

Ami már ezer éve népszerű, és gyakran drága az az anti-aging, a fiatalító és öregedés gátló termékek.  Itt gyakori, hogy 30 ml-ért 10.000 Ft, 100ml-500 ml-es kiszerelésért 40-50 ezer forintos árat is kifizetünk. Amíg a legkeresettebb márkás parfüm ritkaságok ára szintén 20-30 ezer forint körüli, addig ez érthető.

Tenoch

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

Ezt mindenképpen olvasd el!

American Life ’71 2012 ruha kollekció

American Life 1971 – egyrészt a születési évet, másrészt az USA-ban tanult emberekre utal ez …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.