Dumb and Dumber To

Nagyon vártam már, hogy a két ismert humorszínész elkezdje újabb kalandjait a film vásznon.
Amikor beülsz a moziba, tényleg az elősző Dumb and Dumber folytatódik minden viszonylatban. A főhősök megöregedtek természetesen, s emiatt a nézőnek az az érzése, hogy a film tényleg azért lett megalkotva, hogy megy tovább az élet. Ez nagyon tetszett nekem, mivel sajnos több film folytatását csak azért veszik fel, hogy egyre több pénz folyjon be.

De itt most nem erről van szó. Egy teljesen új történet mögé a megszokott humor fel lett állítva, amely bővelkedik fordulatokba, s egészen a film végéig drukkolunk a főhősöknek, hogy sikerüljön a küldetésük, amelybe véletlenül cseppentek bele
Nem szeretném előre elmondani a történetet a kedves olvasónak, mivel akkor már nincs is értelme beülni a moziba. Úgyhogy ezzel nem is folytatom.

Inkább a film tematikájáról írnék. Én, már a negyvenes éveiben járó néző, többször a poénokat nem tudtam annyira élvezni, mint talán több tíz évvel ezelőtt. Azaz az idő múlik, de a színészek feje lágya nem nő be. Olykor persze nekünk pár poén nem annyira érthető, mint az amerikai nézőközönségnek, de sebaj, hiszen így is teljes a film élvezete!

Persze ez mindenképpen jó, hiszen a mai fiataloknak is annyira kell Jim Carry alakja, mint nekünk akkor.
És persze a feledhetetlen autó is előjön, amivel sok sok kalandot megért a két kitűnő színészpár
Merem ajánlani a filmet mindenkinek kortól függetlenül, aki szeretne egy kellemes kikapcsolódást eltölteni a mozivászon előtt!

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

Ezt mindenképpen olvasd el!

Mortdecai

Kedves Olvasó! A cikk címe magáért beszél, pontosítom, nem arról az animációs Mortdecairol van szó, …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük