Ecco cipő, csizma és szandál: kényelmünk télen-nyáron

Ecco Shoes, az Ecco márka egy világ vezető lábbeli gyártó, ez nem csak marketing, ez a szebb jövő ölelése a jelenben.

Kényelem és biztonság – az Ecco cipők viselőjük számára ezt a két értéket folyamatosan biztosítják, hisz a márka hitvallása szerint mintegy második bőrként simulnak a lábra sarkunktól egész lábujjhegyünkig követve annak kontúrját. A gyártás során nemcsak a vásárlók egészségére ügyelnek, különösen büszkék arra is, hogy az Ecco egyike azon nagy cipővállalatoknak, mely a teljes gyártási folyamatot saját kézben tartja. Még a cipők alapanyagául szolgáló finom bőrt is az általuk tenyésztett és nevelt tehenek biztosítják számukra, így aztán azon sem ütközhetünk meg különösebben, hogy a márka ennyire bízik saját, vásárlóinak felkínált termékeiben.

A céget 1963-ban Karl Toosbuy alapította, ma lánya folytatja apja megkezdett munkáját, tovább víve annak ambícióját, hogy a cipőpiac jövőjének alakítására az Ecco továbbra is hatással lehessen. Karrierje során a márka úttörőként debütált olyan termékekkel, mely más vállalatokat is arra késztetett, hogy átgondolják a cipőgyártásról alkotott elképzeléseiket, magát a cipőgyártás folyamatát. Például az Ecco volt az első, mely felfedezte magának a jak bőrt, mely egyedül a Himalájában található csak meg a világon. Ez a bőranyag háromszor erősebb, mint bármely másfajta bőr. Tartósságának köszönhetően ez a fantasztikus matéria adja az Ecco utcai cipőknek egyedi specifikumát.

Az Ecco kifejlesztette a Gore-tex lélegző membránt is, mely 100%-os vízelnyelő képessége mellett folyamatosan szellőztetni képes lábunkat, így biztosítva kényelmünket és komfortérzetünket, ha az Ecco utcai csizmái, vagy cipői mellett döntünk. Hála a különleges technikának, ezekben a cipőkben járva ráadásul kevésbé érezzük magunkat fáradtnak.

A márka kínálatban az erősebbik és a szebbik nem is megtalálja álmai netovábbját, széles szín- és stílusválasztékban. A hölgyek körében igen népszerű az Also Soft márkanév alatt futó termékek, melyeket viselhetnek akár munkába, akár egy elegáns ruhához, vagy a hétköznapok során, lélegző talpuknak és finom bőrborításuknak köszönhetően egész napos komfortérzetet nyújtanak.

Az Ecco másik különlegességét a hölgyek és urak számára egyaránt tervezett golfcipők jelképezik, melyek a technológiai megoldásait olyan karakterjegyek fémjelzik, mint például a nyomáselnyelő sarokrész. Ezek a magas minőségű, szépen kiképzett golfcipők maximális védelmet nyújtanak a sport szerelmeseinek, legyenek akár profik, akár éppen csak kezdők.

Az Eccóban mint a világ egyik vezető cipőmárkájában nyugodtan megbízhatunk, nemcsak lábunk kényelmére nem lesz panaszunk, de garantáltan a cipőket jellemző divatos designra sem.

Legyen az egy fekete-fehérben játszó, alkalmi jellegű férfi golfcipő, vagy egy egybe talpú, női bőr bokacsizma, netán egy Goretex membránnal ellátott fűzős túrabakancs, az Eccónál biztos megleljük azt a lábbelit, amire éppen szükségünk van!

Üzleteiket, lelkes forgalmazóikat egyre több helyen megtaláljuk Magyarországon is. Boltok pl.: Ecco Shoes – Allee, Horváth Cipő: Árkád Budapest, Árkád Győr, Duna Plaza, Mammut I.-II., MOM Park, Sugár, Premier Outlets-Biatorbágy; Humanic – Alba Plaza, Humanic – Arena plaza, Humanic – Campona, Csepel Plaza, Debrecen Plaza, Lurdy Ház, Miskolc Plaza, Pécs Plaza, Pólus Center-Szentmihályi út 131., Stop.Shop. Veszprém, Szeged Plaza, Humanic – Váci utca, Salamander – Árkád Budapest és a Westend-ben is Salamander üzlete. Női, férfi, cipő, a kiegészítőik között táskák is vannak az Ecco cipő üzletekben.

Magyarországhoz közel Ausztriában: Ecco Outlet Parndorf, kiváló üzlet, amit például Győrből gyorsan elérhetünk autópályán.

Katalógus képek, szandál, papucs, cipő és csizma (bakancs):

Magyarul is a weboldalon: www.ecco.com – Magyarországon is. Üzletek, forgalmazó boltok, cégtörténet, online rendelés kedvezményesen, új kollekció katalógusa. A minőség magáért beszél, végre nem csak a reklámokban. Pénztárca, mobiltelefon tok, retikül, utazó, laptop és üzleti táskák is az elit vagy márkás minőségi kategóriából. Széles a szín választék is, az alap fekete és barna mellett van lila, piros, kék, zöld, fehér, rózsaszín vagy sárga is.

Gyermeknek és felnőttnek egyaránt megtaláljuk a hétköznapi ajándékot (kényelmet) nyújtó darabokat. Ezért szeretjük, hogy van az ECCO! 🙂

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

Ezt mindenképpen olvasd el!

Józsefvárosi piac mint giga-bevásárlóközpont és nagyker bezárt

Alaposan megoszlanak a vélemények a nyolcadik kerületben fekvő Józsefvárosi piacról, a gigantikus bevásárlóközpontról, becenéven a …

3 hozzászólás

 1. Szeretnék vásárolni 43-as Ecco atlanta, vagy helsinki fekete félcipőt 40%-os kedvezménnyel.
  elérhető ez most valamelyik budapesti boltban? Akár 2 pár egyszerre.

  30 9686220

 2. én is szeretnék egy szandált venni. fellépek úgy ahogy önök írják a http://www.ecco.com/hu ra ahol az önök elmondása szerint ez áll: “Üzletek, forgalmazó boltok, cégtörténet, online rendelés kedvezményesen, új kollekció katalógusa”.
  hát ez mind semmi ebből semmit sem lehet megtalálni. kérdezem akkor én!

  hogy is lehet akkor most venni valamit mikor az az oldal semmi másra nem való mint megmutassa a termékeket fényképen.
  tisztelettel : laszlo

 3. A weboldal magyarul nem létezik !
  Fura hogy nem veszitek észre !
  Még írhatnák valami trágárságot…… de minek…

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük