Ed Hardy cipők, csak divatból több

Különböző jellegzetes minták, koponya, hal, tigris és kígyó motívumok, roppant változatos színvilág jellemzi Ed Hardy munkáit, aki a divatban is új irányt teremtett. Pólók, sapkák, táskák, mobil telefon hátlapok és cipők is készülnek rajzai felhasználásával. De ki is az az Ed Hardy?

Egy amerikai tetováló művész, aki új stílust teremtett a tetoválásban is. Eljutott Japánba is ahol fejlesztette tudását, majd több tetováló könyvet is kiadott. Egy francia divattervező, Christian Audigier megvásárolta a művész munkáit és létrehozta az Ed Hardy by Christian Audigier márkát.

Azért lett hamar népszerű, mert nem csak a gazdagok és sztárok kedvence lehet, hanem hétköznapi viseletre is alkalmas. Persze nem az alsó árkategóriás termékek közé tartozik…

Elsősorban azoknak készülnek az Ed Hardy cipők és termékek, akik vad természetűek, nem szeretik az egyszerű ruhadarabokat és rock and roll rajongók. Férfiak és nők, sőt még gyerekek is egyaránt találhatnak maguknak megfelelő cipőt, a bőséges választékból. Termékei Magyarországon, többek között a Luxus Shop webáruházban is megtalálhatóak: luxusshop.lapunk.hu/?modul=oldal&tartalom=1132505 több más nagy márka mellett. Természetesen nem csak webáruházakban kaphatóak termékei, hanem a győri Árkádban található Iguana Falls üzletben is.

A híres Ed Hardy dizájnjait, ez alkalommal egy eredeti lábbeli kollekcióban csodálhatjuk meg. Szexis, lenyűgöző és pimasz, az Ed Hardy cipők az éjszaka kötelező darabjai. A klumpák és a szandálok, mellett mintás sportcipők és papucsok között válogathatsz ma kedvedre. Christian Audigier a divatvilág legfényesebben ragyogó üstököse ismét elkápráztat Téged!

Balerina, szandál, cipő és szandál katalógus fotók az Ed Hardytól 2011-2012:

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

Ezt mindenképpen olvasd el!

Nőtt a gyermektelen nők száma, itt és errefelé

A statisztikák az egész ‘fejlett’ Európát a történelem süllyesztője felé viszik. Közben némi reménysugarat adnak …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük