Edward Joseph Snowden ügy: Amerika, USA betegsége

Edward Joseph Snowden (informatikus, technológiai szakember CIA, NSA, született: 1983.06.21) neve a jelenlegi kémkedés (ma már nem kémek) csúcs hír szenzációiban szerepel, igen, USA (Amerikai Egyesült Államok) fegyverkezése és félelme kritikusan magas szintre (beteges) jutott. Az összeesküvés elméletről egyre több esetben kiderül, hogy működő gyakorlat. Amerika folyamatosan háborúkat támogat (nem fegyverez le véletlen se, és zsoldos hadserege brutális).

2013 nyara amúgy sem unalmas, változékony az időjárás, de a hadseregek (Egyiptom, Oroszország, Kína, Izrael, Svájc, Törökország és USA) hihetetlenül nagy méretűek. A felesleges pénz költés döbbenetes a világban (látszólagos fegyverszünet, békeidőben). Szíria tűzfészek, ahol Oroszország szembe szált Izraellel és USA-val is egyszerre.

Sokan úgy fogalmaznak, hogy bibliai időket élünk, az emberek többsége nem igazán tudó (közélet érző).

Kiderült, hogy több évszázad forradalmai mesterségesen lettek létrehozva (pl. 1789 óta hazánkban), az erőszak a ‘modernebb’, későbbi korban bizonyos területeken a médiából táplálkozott (nőtt ki), hasonlóan néhány betegség és járvány terjedéséhez (H1N1). Hazugság és átverés kádba zárkózni egész életünkre felesleges bizonyára.

Terrorizmus elhárítás vagy Vénusz Projekt indítás nagyban? Jó lenne, ha feltennék a kérdést a vezetők.

Újabb leleplezések: www.origo.hu/nagyvilag/20130702-ujabb-leleplezere-keszul-snowden.html.

Evo Morales (Bolivia elnöke, aki az első indián származású elnök) gépét leszállíttatták Ausztriában: articles.washingtonpost.com/2013-07-02/world/40326515_1_granting-asylum-plane-vienna.

A világ háttér hatalma ‘sátánista’, negatív célokra használ nagy erejét, amit évszázadok alatt halmozott fel: youtu.be/aB8jC6ztXeM. Izraelben évekkel ezelőtt megmondták, hogy elpusztítjuk, aki nem tetszik, illetve még korábban megmondták, hogy országokat felvásárolnak, amik tetszenek (kellenek) nekik.

Kémbotrány kemény szemszögből: www.echelon8.org/az_usa_eu.htm.

Egy hasonlóan fiatal informatikus halála, Aaron Swartz gyászjelentés.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

Ezt mindenképpen olvasd el!

Autónyeremény betétkönyv, játék nyertesek

Autónyeremény betétkönyv a téma, a befektetéseinkre, játékainkra érdemes néha egy pillantást vetni. Az elmúlt évtizedek …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük