Electro World vége Magyarországon

Egy kicsit tüzetesebb keresgélés után találtam rá a Blikk cikkére, mely szerint az Electro World Magyarország Kft ellen megindította a felszámolási eljárást a Pest Megyei Bíróság.

Budaörsi üzletükben párszor én is jártam és kb. 2011. április, elkezdtek kisebb területen árusítani. Az üzlethelyiség másik felét más használta. Hogy mi is történhetett pontosan, azt egyenlőre nem tudjuk, mindenesetre az Electro World áruházakban dolgozók tovább növelték a munkanélküliek számát.

Ami az üzlet kínálatát illeti, én sokszor megtaláltam náluk, amit kerestem. A kiszolgálás viszont néha hagyott maga után kívánnivalót.

De most már mindegy is, ha szerettünk is oda jár, már többet nem fogunk.

Azért felmerül jó néhány kérdés a bezárásokkal kapcsolatban. Hova kell vinni a meghibásodott, Electro World-ben vásárolt termékeket például? Mi lesz az Electro World vásárlási utalványokkal, amit még eddig nem váltottak be, de nem járt le az érvényességük?

Ha valaki tud ezekkel kapcsolatban valamit, akkor írja meg! Segítsünk egymásnak!

Bezárt, kivonult, nem csődbe ment Magyarországon: www.electroworld.com. Csehország, Törökország, Görögország, Szlovákia és Svédország területén továbbra is várnak az üzleteik. Jelenlegi elérhetőségek és nyitvatartás.

2011. okt. 24.–én jött véglegesnek mondható lett a már télen elindult folyamat: “Becsődölt az Electro World – A csődvédelem nem jött össze, az áruházait sorra bezáró elektronikai üzletláncot felszámolják.

Az adózás előtti eredményben komoly milliós mínuszok jelentkeztek, így felmerült a webáruházzá alakulás lehetősége. Egyeseknek ez jól működik, átvészelik szerény marketing és egyéb eszközökkel a válságot: outletworld.hu.

Az üzletek helye és címe volt: Soroksár, Nyíregyháza, Miskolc, Budapest: (Arena, Allee), Budakalász, Dunakeszi, Debrecen, Pécs és Eger.

Szerettem volna írni egy szép kis cikket az Electro World áruházairól,  hiába kutakodtam az interneten információk után, alig találtam magyar nyelvű használható weboldalukat.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

Ezt mindenképpen olvasd el!

Media Markt nyitvatartás és vélemények

A Media Markt nyitvatartása helyenként változott több helyen. Várjuk a pontosításokat alább, vevői tapasztalatokat, illetve …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük