Energie mára – városi ruha viselet

Energie

A márkát egy feltörekvő művész alapította 1983-ban. Fel a fejjel, vidáman! 🙂

Hassan szerint a farmer nagyon hasonlít az üres festővászonra, amelyen keresztül ki tudja fejezni gondolatait és eszméit, ezért a farmerekre különleges figyelmet szentelt és ez a mai napig a cég fő húzóágazata. Az Energie célja, hogy kielégítse az ifjúsági piacot, miközben saját környezetét és szociális avantgárd stílusát is megtartja. Mindig kapcsolódik az ifjúsági világgal, próbálja a fiatalok szemszögéből nézni a divatot, ezáltal nagyszerű újításokat, újdonságokat eszközölnek az ügyfelek érdekében. A kísérletezés, a kreativitás és a kutatás a legmegfelelőbb szavak, amelyekkel kifejezhetjük ezt a városi alkalmi márkát. Az Energie-t a városi részletek és a művészi inspirációk is nagyban befolyásolják. Ismertetőjegye egy energikus, férfias és szokatlan design, amely kifejezi a fiatal férfiak személyiségét a szezonális trendek figyelembevételével.

Termék fotók, katalógus, kollekció képek 2012 ősz-tél és némi outlet akció:

További részleteket a márka hivatalos oldalán találhat: energie.it, valamint egy magyar online webáruház oldalán:overstore.hu.

Energie márka itt, korábbi termék fotók és leírás.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

Ezt mindenképpen olvasd el!

Diplomás minimálbér, fizetés, átlagbér 2013, 2014

Diplomások fizetése a szemléletváltás tengerének közepén. Elnézést az eltűnt képekért, adatokért, a 2013-es weboldal költöztetés …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük