Esprit karórák, divat és stílus 2012 ősz

Innovatív és vonzó design elemek ékesítik az Esprit karórákat részletes kidolgozással. Annak ígérete merül fel bennünk, hogy egy sor páratlan gazdagságú időmérő közül választhatunk. A klasszikus, kortárs és divatos órák egyaránt megtalálhatók, nők és férfiak számára egyaránt. Minden megfizethető áron van, a gyűjtemény lehetővé teszi, hogy minden férfi és nő válogathasson az Esprit gyönyörű tervezésű órái közül. Minden egyes darabon megjelenik a hagyományos órák kifinomultsága, amelyhez hozzáadtak egy kis modern, játékos csavart. Stílusok széles skálája közül lehet választani, az anyagok, a formák és a kidolgozás izgalmas keveréke egyesítik a divatos és szemet gyönyörködtető designt. Ezek az órák kihívást jelentenek a képzelet számára és kifejezik egyéni személyiségünket.

Néhány szebb karóra valójában egy márkás minőségi ékszer, kiváló ajándék igényesek részére. Termék fotók, kollekció ízelítő képek 2012-ből alább:

Hivatalos márka oldal, termék leírások, kollekciók és katalógus kínálat bővebben: www.esprit.com/index.php?navi_id=683. Kvarcóra modern módi, illetve régi stílus.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

Ezt mindenképpen olvasd el!

Nőtt a gyermektelen nők száma, itt és errefelé

A statisztikák az egész ‘fejlett’ Európát a történelem süllyesztője felé viszik. Közben némi reménysugarat adnak …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük