Exkluzív ágyak – új vagy régimódi luxus alvás?

A nap 24 órájából hatot minimum az ágyban töltünk. Egyáltalán nem elhanyagolható szempont tehát, estéről-estére milyen körülmények között, és főképp hová hajtjuk le, álomra a fejünk. Aki csak kicsit is igényes magára és a környezetére, az hogy ne lenne életünk legfontosabb bútordarabja tekintetében is előrelátó?

A luxust, a pompát, a fejedelmi körülményeket kedveled, esetleg spéci modern designra vágysz? A míves kovácsoltvas bútorok a kedvenceid, vagy bio minőségű fabútorok hoznak lázba? Miért érnéd be a silány minőségű stílbútorokkal, mikor ma már az exkluzív ágyak terén sem kell kompromisszumot kötni? Segítünk kiválasztani a legszebb és legpraktikusabb darabot, hogy az alvás mindennap valódi pihenés, testi-lelki felfrissülés, kényeztető élmény legyen számodra is!

Luxuságyak

Luxus ágyhoz luxus matrac és ágynemű dukál, ha egyedi, ugyanakkor stílusos darabra vágyunk a Luxury Beds Kft-nél minden igényünket szívesen kielégítik. A törökbálinti Max-citben található szaküzletekben a világ legkiválóbb ágykészítőinek portékáival kereskednek, melyek akár több évtizedes élettartamát a manufaktúrák évszázadokra visszanyúló tradíciói garantálják. Az ágyak matériájául szolgáló természetes anyagok, valamint az aprólékos kézimunka is mind-mind a luxus apró, ám de elengedhetetlen tartozékait képezik.

Az alvás istenéről elnevezett Hypnos márka kínálatában II. Erzsébet királynő ágyait is megtalálják a fejedelmi pompa kedvelői. A földgolyóbis legnevesebb ágykészítői közt számon tartott, több mint 100 esztendős brit manufaktúra a kiváló minőség mellett, a stílusra és a praktikumra is felesküdött, ráadásul a márkabolt most őszi bevezető árakkal várja az érdeklődőket!

Szintén a naturális anyagok és a kézműves eljárások fémjelzik a 150 esztendős múltra visszatekintő, svéd Hästens márka ágyait, melyek új kollekciója gyapjúból, pamutból, valamint lószőrből készült. Az egyedi réteges megoldás garantálja az ágyfelület puhaságát, tartósságát és terhelhetőségét, melyet egy speciális rúgórendszer tesz még kényelmesebbé. A márka kiválóságához még csak annyit, nem véletlen kötelezte el magát mellette a svéd királyi udvar és az ötcsillagos Hertelendy Kastély is.

Aztán itt a brit Vi-Spring, mely ágyai egykor az elsüllyedt Titanic belterét is gazdagították. A márka most két termékkülönlegességgel is előrukkolt, az antiallergén és antibakteriális bambusz tömőanyagot tartalmazó Vi-Spring Zirkona modellel, valamint a Vi-Spring Aragonival, mely a fekhely klímáját szabályozó kasmír tömőanyagot kapott.

Aki a luxuságyakkal kapcsolatban még több információ vágyik, vagy az üzlet pontos elérhetőségeire kíváncsi, az alábbi webhelyen megtalálja őket. Lásd pl.: www.luxurybeds.hu.

Nem véletlenül ismerik fel egyre többen, hogy a kulcs a legjobban hozzánk illő, kiváló minőségű matrac választása. Sok esetben a matrac az ágykeret árának 2-10-szerese (60-300.000 Ft). Lásd. pl.: www.agyakhaza.hu. Sok hotelben a matrac megfelel a luxus kategóriának, így érdemes utazásaink során az ágynemű alá nézni, ha különösen jó élményben van részünk. Sopronban volt már ilyen élményünk nekünk. A közeli Olaszországban egy-egy szálloda szintén olyan alvás élményt nyújt, ami maradandó élmény (Velence stb.).

A Folytatásban bio-, modern és design ágyak.

Ágy képek, katalógus és reklám fotók:

Ma már minden árát és leírását megtaláljuk az internetes webáruházakban, katalógus oldalakon: * BONELL RUGÓS MATRAC * TÁSKARUGÓS MATRAC * HIDEGHAB MATRAC * VÁKUUM MATRAC * LATEX BIO MATRAC * MEMORY FOAM MATRAC * GYEREKMATRAC. Rendelés előtt persze próbáljuk ki az üzletekben őket. Olcsó Ikea ágykerettel egy Bio matrac nagyon sokaknak jó választás lehet, és még spórolunk is a luxus márkák árához képest.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

Ezt mindenképpen olvasd el!

Talpbetétek a cipőboltokban

A Deichmann cipőbolt a talpbetétek piacán kiemelkedően jól használható kínálattal szolgálja a vevőit. Legutóbb egy …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.