Extreme Digital az elektronikai sikersztori

Minden ami az elektronikával és elektronikai termékekkel kapcsolatos szinte megtalálható az Extrém Digital üzleteiben, a fotó és videó termékektől kezdve, az informatikán és a szórakoztató elektronikai termékeken át, egészen a háztartási elektronikai eszközökig, de kaphatóak még mobilkommunikációs eszközök, többek között adó-vevők, iphone csomagok, mobilinternet tartozékok, mobiltelefonok és tartozékok, navigációs készülékek és tartozékok, notebookok, pda-k és tablet készülékek.

Az elektronikai termékek mellett a választék kibővül az irodatechnikai eszközökre, könyvekre és játékokra is.

Budapesten több helyen található üzletük:
Az Erzsébet krt. 15-ben. Az üzlet központi telefonszáma: 06-1-452-0090. A XI. kerületben a Móricz Zsigmond körtéren szintén a 15-ös szám alatt. Az üzlet elérhető telefonon szintén a központi számukon. XIII.kerület, Extreme Digital, Visegrádi utca 7/b. Ezek mellett a fővárosban az Örs Vezér terén és a Szentmihályi út 131-ben található Extreme Digital szaküzlet.

Budapesten kívül még 7 városban várják a vásárlókat: Debrecenben, Győrben, Kecskeméten, Miskolcon, Pécsen, Székesfehérváron és Szegeden vannak boltjaik.

A központi üzletük a budapesti Mammut bevásárló központban található.

A budapesti és a vidéki boltokon kívül, természetesen már az interneten is vásárolhatunk egyszerűen és kényelmesen az Extreme Digital Online Áruházban az www.edigital.hu honlapra kattintva. Pontos cím, telefon és termék katalógus szintén itt.

Hol a válság? Ők, hogy bírjak a mai versenyt és a csökkenő vásárlási volumeneket? Saját vélemény, reklamáció vagy tapasztalat velük kapcsolatban?

Veronika

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

Ezt mindenképpen olvasd el!

Összes Alexandra könyvesbolt Magyarország

Olvasni nagyon jó, hasznos és ezért fontos is! Azt mondják, hogy a könyvek drágák, de …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.