Fanatiq női divat Magyarországon

A Fanatiq cég magyar tulajdonban van (volt :, lesz?), a holland Bandolera cég magyarországi képviselete. Az alapítás Király Adrienn nevéhez fűződik.

Első üzletét 1987-ben nyitotta Szentendrén Adrienne Boutiqe néven. Eltelt 5 év és 1992-ben még a bevásárló központok világa előtt, már Fanatiq néven kapcsolódtak be a divat világába, a Budapest belvárosi Váci utcában lévő üzletükkel.

1994-ben mikor felépült a II. kerületben található Budagyöngye bevásárlóközpont, elindult a plázakereskedelem. Sikerült felvenni a ritmust a fejlődésben és sorra nyitottak az új üzletek a különböző plázákban.

1996-ban a Duna Plázában, 1999-ben a Mamut I-ben, majd 2001-ben a MOM Park bevásárlóközpontban nyílt Fanatiq női divat üzlet. A kiskereskedelmi hálózatot egy nagykereskedés is követte, melyet Budaörsön nyitottak a Trend 2 parkban.

A cég lassan már 25 éve áll a divatot és a minőségi termékeket kedvelő vásárlók szolgálatában. Nem csak egyszerűen világmárkákat forgalmaznak, de az üzletekbe betérve a vásárlók, szaktanácsadást is kaphatnak a szakképzett személyzettől. Fő céljuk, hogy stílust varázsoljanak a dolgozó nők hétköznapjaiba, valamint az eleganciát biztosítsák a különleges alkalmakhoz. Weboldalukon a www.fanatiq.hu oldalon a termékkínálatukból is kaphatunk ízelítőt, árak, képek. Telefonszám szintén itt!

Vélemények a hozzászólások részben olvashatók!

Veronika

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

Ezt mindenképpen olvasd el!

Badgley Mischka cipő, Mark&James dizájn

Élj pazar életmódot ezekkel az elbűvölő és kifinomult Badgley Mischka és Mark&James új dizájnú lábbelieiben. …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.