Fendi napszemüveg a légies szépség

Ön is hord napszemüveget, síszemüveget?

A divat hullámai mesés női és férfi napszemüveg kollekciókat hoznak el Neked. Nincs még egy olyan divatház, amelyik ilyen sikeresen keverné a légies szépséget a feltűnő formákkal. A csábító érzékiség és a visszafogott de mégis hangsúlyos megjelenés együttese teszi a Fendi napszemüvegeket a sztárok öltözetének elengedhetetlen kiegészítőjévé.

Napszemüveget nagyon régóta viselnek az emberek. Manapság egyre nagyobb divatba jött a viselése, még akkor is ha azt az időjárás nem kimondottan indokolná. Természetesen napszemüvegből sem mindegy, hogy milyet választunk. Elég széles skálában kapható a piacon, a pár száz forintos gagyitól, egészen a komoly, márkás, akár százezer forintos napszemüvegekig.

A Fendi szemüvegei a TOP márkák közé tartoznak , mind minőségben, mind az árukban egyaránt. A Fendi eredetileg egy Olasz divatmárka, amit 1918-ban alapítottak. Híres a cipőiről és a szőrméiről.

A Fendi butikok manapság az egész világon megtalálhatóak. Manapság már az optikai és a napszemüvegek sem hiányoznak a kínálatukból. Elsősorban nőknek készülnek, abszolút luxus kivitelben, érzéki nőies napszemüvegek. Szépen kidolgozott részletek, általában túlméretes keret, gyönyörű színek jellemzik. Formára kerek, szögletes és pillangó formák a leggyakoribbak.

Magyarországon a www.passion4fashion.hu/termekismerteto.php?productId=358 weboldal foglalkozik például Fendi napszemüvegek árusításával. Itt időnként hatalmas akcióban kaphatóak a szemüvegek, de sűrűn kell visszanézni az oldalra, mert hamar kifogy a készlet és olyankor a terméknél csak az „elfogyott” feliratot találjuk.

A Fendi napszemüvegeket olyan hírességek is előszeretettel viselik, mint Rihanna, Claudia Schiffer, vagy Jessica Alba.

Nézzünk néhányat a kínálatból:

Nektek hogy tetszenek?

Dorka

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

Ezt mindenképpen olvasd el!

Visszér kezelés és megelőzés, vénástorna

A vénás torna, gyógytorna elemek. A hátunk és testünk állapotának függvényében egyes gyakorlatok nem ajánlottak, …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.