Férfi frizura trendek 2011-re tekintve

2013-ra lettek kis változások, de nézzünk vissza a korábbi hajakra!

Ami a 2010/2011-es őszi/téli férfi frizuratrendeket illeti, ebben a szeles időben még azoknak is könnyű dolguk lesz, ha reprodukálni akarják az egyik legdivatosabb hajviseletet, akik máskülönben nem sokat törődnek rövid, félhosszú, esetleg vállukat verdeső bozontjukkal. Egy kis hanyagság most kifejezetten jól jön, a maga módján divatos ápoltan és tisztán!

A férfi társaink nyíltan nem szoktak irigykedni, egyeseknek bizonyára már megfordult a fejében, milyen jó lenne, ha csak egy kis időre is, mondjuk egy fontos randi erejéig bírhatnánk Johny Deep kócos hajzuhatagát. Idén tényleg szabad a pálya, a szezon szinte megkívánja a lazaságot. A trendi frizura fő stílusjegyei valahol az új grunge és a punk határvonalán mozognak. Mondhatnánk, vissza a ’80-as évekbe! – de azért teljesen mégsem, a 2010/2011-es frizurák kicsit dúsabbak, bozontosabbak lettek, melyre egy kis lakkal, hajhabbal magunk is rásegíthetünk. A lényeg, hogy frizuránk ne elnyomja, emelje ki arcunk előnyös vonalait. A designerplanet.org szerint még a bajusz és a visszafogott, maximum 2 mm-es szakáll is belefér idén. Az arcszőrzetet a frizurával ellentétben, viszont muszáj ápolni, időről-időre nyírni, rendben tartani! Itt nem fér bele a slamposság!

Idén szerencsére azoknak sem kell kétségbeesniük, akik a mellényzsebükben hordják a kisfésűt. A kócos sörény mellett épp olyan trendik lehetnek egy kisfiúsan jól fésült, oldalra választott frizurával is a lá Calvin Klein, vagy Louis Vuitton. A neves designerek őszi/téli kollekciójának bemutatóján egytől-egyig így sorjáztak kifutóra a tervezők lányos arcú, szilfid modelljei.

Vad vagy ártatlan? – akár ez is lehetne a kérdés, amit ébredés után minden férfinak fel kellene tennie magában a fürdőszobatükör előtt. A kócos hajzuhatag elsőre talán figyelemfelkeltőbb, de a kisfiús, oldalra zselézett frizurával is ki lehet tűnni a tömegből, ha a megfelelő kiegészítőket, ruhadarabokat választjuk hozzá.

A becomegorgeous.com alaposan utánajárt a témának és megállapította, hogy akárcsak a frizurák terén, az öltözködést illetően is egyaránt extradivatos a klasszikus, elegáns dandy, a rock stílus és a katonai irányvonal. Aki valóban ki szeretni tűnni a szürke, idén inkább fekete és tevebarna, bézs színű tömegből, ezek mellé viseljen bátran olyan élénk színeket, mint a narancs, a sárga vagy a kék, melyek finom kontrasztot adnak az évszak trendszíneinek.

Szabad a jól szabott öltöny, a kötött kardigán szinte kötelező, akárcsak a tevebarna szövetkabát, vagy az idei év abszolút trendi ruhadarabja, a szőrmével dekorált bőr pilótadzseki. A kitűnést persze olyan kiegészítők is biztosíthatják, mint egy nyak köré hurkolt szép sál, egy finom bőrkesztyű, illetve a kalap, a kalap, a kalap. Uraim, merjék bátran viselni! A hidegben még a hajhagymákat is védi, ráadásul tényleg ilyen különleges megjelenést biztosít. (Nicolas és X-faktor, megvan?). És persze jöhetnek a méretes kézitáskák, no meg a vállra akasztható közepes méretűek.

Az idei őszi/téli szezon szóljon a bátorságról, merjünk kísérletezni. Egyik nap legyünk vadóc rockerek, kócos sörénnyel, másik nap öltözzünk városi dandynek, igazítsunk hajunkat oldalra, és tapogassuk le egy kis zselével. Ezt a kis, persze mindig az adott alkalomhoz illő változatosságot, sokszínűségünket a szebbik nem is garantáltan értékelni fogja!

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

Ezt mindenképpen olvasd el!

Nagy női test nagyobb élvezet? Mikor, hogyan, miért…

Attól, hogy valakin akad, férfiasan szólva, egy kis fölös fognivaló még nem kell automatikusan megfosztani …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük