Férfi fürdőruha – úszónadrág, short és nyaralás

2012-re némileg megváltozott a férfi divat. Kis visszaemlékezés van alább. Ha akkoriban jó stílust választottunk, az szerencsére jól megállja a helyét. Testünk edzése és az egészségünk az első, ezek után vidáman felöltözhetünk.

Miben feszítsenek a teremtés koronái a strandon 2009 és 2010-ben?
2010-es előzetes a Skiny jóvoltából már 2009-ben: Férfi divat show és katalógus részlet ITT

Fürdőnadrág fehérnemű és sport webáruházból gyorsan rendelhető (egész évben).


Férfi fürdőruhák avagy Adonisok, urak a strandon.

Adonisz? Ahogy a női bikinik és fürdőruhák esetében már szó esett róla, az idei szezon bizony a harsány színek paradicsomaként aposztrofálható. A férfiak is jól teszik tehát, ha ezúttal az élénkebb rózsaszínben, sárgában, vagy épp türkizkékben pompázó mintás bermuda fazonú sortok mellett teszik le a voksot. Ezek általában bővebb szabásúak és legalább combközépig érnek.

Idén egy-két cég rövidebb esésű változatokkal is előrukkolt. Red Carter és Jean Paul Gaultier tervezők pedig még a 70-es évekre emlékeztető, szűk, hideg árnyalatú slipeket és a formás hátsót hangsúlyozó, csípőre ejtett övvel ékített boxereket is visszalopták a divatpalettára. Egyelőre maradjunk csak mégis a bermudánál, hisz, ha van olyan fazon, ami a férfiak 99, 9%-ának jól áll, akkor ez éppen az. A szörfös motívumok mellett, 2009-ben is trendinek számítanak majd a virágminták, de a dzsungel lakói is visszaköszönhetnek egy-egy alsón, akárcsak a halálfej ábrázolások a lázadó fiatalság szellemében. A különböző minták és motívumok nemcsak személyiségünk kifejezésére nyújthatnak pompás lehetőséget, egy jól megválasztott rajzolattal alakotokat is könnyedén előnyösebb színben tüntethetitek fel srácok.

Míg a hosszabb, nagy mintás boxer a méretesebb testet kisebbnek mutatja, egy apró mintás, rövidebb bermuda a vékony, slank alakot teszi emberesebbé. Divat ide vagy oda, egyáltalán nem volnának ínyetekre a feltűnő minták és a harsány színek, a vékony anyagú, puha nadrágok között azért találhattok egy-két klasszikusabbat is. Ermanno Scervino tervező például kifejezetten visszafogott árnyalatokkal játszik, sőt még az idei szezon egyik slágerszínét, a kéket is előszeretettel alkalmazza, mikor fürdőnadrágot álmodik nektek, csakhogy a kevésbé merész Adoniszoknak se kelljen szégyenkezniük a strandon.

Nem a fürdőruha teszi az embert/férfit? A külső szépség mellett a viselkedés és a társaság jobban öltöztet talán :-).  Ill. sok edzéssel lehetünk olyan szépek és feltünők, hogy a legegyszerűbb úszónadrág is tökéletes lehet a gyönyörűen lebarnult testünk egy apró darabjának takarására. A testépítés nem feltétlenül egy életforma, 2 hónap alatt szó szerint csodát lehet tenni a megfelelő edzés és étkezési módszerek kipróbálásával.

Néhány hasznos és érdekes link angolul:
www.fourhourworkweek.com/blog/2007/04/06/how-to-lose-20-lbs-of-fat-in-30-days-without-doing-any-exercise/
www.fourhourworkweek.com/blog/2007/04/29/from-geek-to-freak-how-i-gained-34-lbs-of-muscle-in-4-weeks/

Kétségtelen, hogy a tudatos (bölcs) étkezés és a modern sportos életforma “csodákra” képes. Hajtsunk rá, és júliusra miénk lehet a strand férfi szépsége cím is!

Nézzünk a fentebb is említett top stílusba bele:
Fürdőnadrágok és úszó sortok
www.neimanmarcus.com/store/catalog/templates/P9.jhtml?itemId=cat21500733&parentId=cat14120827&masterId=cat000470

Kínai módi, olcsó színek nyárra:

www.chinasuppliers.globalsources.com/china-suppliers/Men-Beach-Short.htm

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

Ezt mindenképpen olvasd el!

Lois: vad férfi nőknek

Lois az ikonikus spanyol márka, mely tradíciója már 40 éve kínál elképesztő dizájnokat és időtlen …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.