Férfi fürdőruha – úszónadrág, short és nyaralás

2012-re némileg megváltozott a férfi divat. Kis visszaemlékezés van alább. Ha akkoriban jó stílust választottunk, az szerencsére jól megállja a helyét. Testünk edzése és az egészségünk az első, ezek után vidáman felöltözhetünk.

Miben feszítsenek a teremtés koronái a strandon 2009 és 2010-ben?
2010-es előzetes a Skiny jóvoltából már 2009-ben: Férfi divat show és katalógus részlet ITT

Fürdőnadrág fehérnemű és sport webáruházból gyorsan rendelhető (egész évben).


Férfi fürdőruhák avagy Adonisok, urak a strandon.

Adonisz? Ahogy a női bikinik és fürdőruhák esetében már szó esett róla, az idei szezon bizony a harsány színek paradicsomaként aposztrofálható. A férfiak is jól teszik tehát, ha ezúttal az élénkebb rózsaszínben, sárgában, vagy épp türkizkékben pompázó mintás bermuda fazonú sortok mellett teszik le a voksot. Ezek általában bővebb szabásúak és legalább combközépig érnek.

Idén egy-két cég rövidebb esésű változatokkal is előrukkolt. Red Carter és Jean Paul Gaultier tervezők pedig még a 70-es évekre emlékeztető, szűk, hideg árnyalatú slipeket és a formás hátsót hangsúlyozó, csípőre ejtett övvel ékített boxereket is visszalopták a divatpalettára. Egyelőre maradjunk csak mégis a bermudánál, hisz, ha van olyan fazon, ami a férfiak 99, 9%-ának jól áll, akkor ez éppen az. A szörfös motívumok mellett, 2009-ben is trendinek számítanak majd a virágminták, de a dzsungel lakói is visszaköszönhetnek egy-egy alsón, akárcsak a halálfej ábrázolások a lázadó fiatalság szellemében. A különböző minták és motívumok nemcsak személyiségünk kifejezésére nyújthatnak pompás lehetőséget, egy jól megválasztott rajzolattal alakotokat is könnyedén előnyösebb színben tüntethetitek fel srácok.

Míg a hosszabb, nagy mintás boxer a méretesebb testet kisebbnek mutatja, egy apró mintás, rövidebb bermuda a vékony, slank alakot teszi emberesebbé. Divat ide vagy oda, egyáltalán nem volnának ínyetekre a feltűnő minták és a harsány színek, a vékony anyagú, puha nadrágok között azért találhattok egy-két klasszikusabbat is. Ermanno Scervino tervező például kifejezetten visszafogott árnyalatokkal játszik, sőt még az idei szezon egyik slágerszínét, a kéket is előszeretettel alkalmazza, mikor fürdőnadrágot álmodik nektek, csakhogy a kevésbé merész Adoniszoknak se kelljen szégyenkezniük a strandon.

Nem a fürdőruha teszi az embert/férfit? A külső szépség mellett a viselkedés és a társaság jobban öltöztet talán :-).  Ill. sok edzéssel lehetünk olyan szépek és feltünők, hogy a legegyszerűbb úszónadrág is tökéletes lehet a gyönyörűen lebarnult testünk egy apró darabjának takarására. A testépítés nem feltétlenül egy életforma, 2 hónap alatt szó szerint csodát lehet tenni a megfelelő edzés és étkezési módszerek kipróbálásával.

Néhány hasznos és érdekes link angolul:
www.fourhourworkweek.com/blog/2007/04/06/how-to-lose-20-lbs-of-fat-in-30-days-without-doing-any-exercise/
www.fourhourworkweek.com/blog/2007/04/29/from-geek-to-freak-how-i-gained-34-lbs-of-muscle-in-4-weeks/

Kétségtelen, hogy a tudatos (bölcs) étkezés és a modern sportos életforma “csodákra” képes. Hajtsunk rá, és júliusra miénk lehet a strand férfi szépsége cím is!

Nézzünk a fentebb is említett top stílusba bele:
Fürdőnadrágok és úszó sortok
www.neimanmarcus.com/store/catalog/templates/P9.jhtml?itemId=cat21500733&parentId=cat14120827&masterId=cat000470

Kínai módi, olcsó színek nyárra:

www.chinasuppliers.globalsources.com/china-suppliers/Men-Beach-Short.htm

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

Ezt mindenképpen olvasd el!

Nagy női test nagyobb élvezet? Mikor, hogyan, miért…

Attól, hogy valakin akad, férfiasan szólva, egy kis fölös fognivaló még nem kell automatikusan megfosztani …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük