Férfiasság női felelősségteljessége

Egy kiváló nyelvtanár és tánctanárnő gondolatai, plusz +++ a hím:

“Igyekszünk az implicit módon a természetes szerepekre nevelni. A tánc akkor jó, ha a férfi vezet, a nő pedig követ és kitölti a megadott keretet, ha néha ki is lép belőle egy pillanatra mégis visszatalál gyorsan, hogy döccenésmentes legyen a közös élmény.

De az életben is jobban működik, ha a férfi irányít a nő pedig kitölt, tanácsol és színesebbé teszi a közös utat. Persze, ha őszinték vagyunk, a férfiak nagy része igyekszik a nőknek kedvezni a döntéseik nagy részében, még ha be se vallják. De ha a nő akar állandóan irányítani, megmakacsolják magukat. Ha pedig nagyon ellentmondanak az álláspontok és különböző irányba akarnak evezni ugyanabban a hajóban, akkor kompromisszum készség kell mindkét fél részéről, hogy közösen folytathassák az utat, különben elválnak útjaik … Majdnem elérzékenyültem [:D].

Persze ezt kevésbé explicit módon közvetítjük, pl. akármennyire is szuper komplikált figurákat vezetsz, ha a nő nem érzi jól magát bennük, akkor felesleges. A kevesebb néha több, persze az alapon lépjünk azért túl.”


Néhány férfi gondolata a végére. Mivel kevés a férfias és klasszikus értelemben életre való hím, így a nők felelőssége nagy. Jó kommunikációval, kitartással egy genetikailag, eszében és alapjában ok pasiból egy szuper pár, népszerű férjjelölt nevelhető. Jó szexpartnert szemet hunyva lehet találni egész könnyen, de mint tudjuk jobb egy erős, okos és céltudatos hímmel büszkén végigvonulni az utcán, mint gyors menetes, a biológia szükségletek kielégítésére alkalmas ösztön-buta-állattal bujkálni mindenki elől. Tornamutatványos, sok-pózos, rejtett gyors szeretőt tartani átmenetileg lehet, talán érdemes is, ha éppen más időigényes “dolgunk” van, így nem lehet komoly kapcsolatunk.

Hol vannak a tisztességes női lét határai? Saját tapasztalat alapján ez a fogalom nem létezik, a leghűtlenebb szexéhes ribi is elkel, sőt kimondottan elit körökben is népszerű lehet. Ha a nők külsőleg 50%-ban tartoznak a szexuálisan vonzó kategóriába (igen 50%, nem 50%, más kategória nincs:)))) ), ebből levonjuk a prűd, leszbikus, beteg (rejtett testi, vagy lelki), fogyatékos, már elkelt (hűséges pár vagy feleség), akkor egy egészen keskeny vadászmezőre jutunk. Tovább nem szűkítem a 16-35 éves korosztályt, de ekkor jön a férfiak felelőssége. Miért van így is sok szabad csinibaba és jóképű úr? Páratlanul jó lehetőségek országa vagyunk, Magyarország a csodálatos lehetőségek birodalma, a kiéhezett jó nők mezője néhány alfa-vadásszal meghintve.

Hogy válhat egy látszólag átlagos férfi a jövő alfa-hímjévé, ellenállhatatlanul vonzó pasivá? 1-2-4-7-12-30 lépésben számtalan tréning és tanulmány bemutatja. Könyvek olvasása, gyakorlati feladatok elvégzése, komoly célok, magabiztosság, jókedv, sikeres vezető szerep és szexualitás kommunikálása (!okosan kalibrálva, eszkalálva!). A kedvesség egy szinten nagy fegyver, de az a hegy másik oldalán van :), egy kezdő inkább ‘leszarom’-alfa legyen!

Élvezzük a világ sokszínűségét, és ismerjük meg az utakat és siker “országokat”!

Néhány forrás, angol és magyar tanfolyam, tanagyag és tréning:
www.wisegeek.com/what-is-an-alpha-male.htm

alpha-men.net

felcsiplek.hu/node/23

www.vonzoferfi.hu/alfa-him.

Finom, művelt és jó nők beszélnek videón a vonzó alfa-hím típusról: youtu.be/-4wgnooI3QI.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

Ezt mindenképpen olvasd el!

Paris Hilton 2012 őszi cipő kollekció

“A Paris Hilton cipő tökéletes választás azon divatorientált nőnek, aki azt akarja, hogy jól nézzen …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.