Festmény vagy falmatrica

Nehezen tud dönteni mivel dekorálja a falat? A válasz egészen egyszerű, azzal, amelyik leginkább feldobja szobája összhangját. Míg évszázadokkal ezelőtt kastélyokat csakis impozáns festményekkel díszítettek, addig manapság a festmények mérete egyre kisebb méretekben lelhető fel.

Ha rákeresünk a falmatricákra a világhálón, bizony számtalan oldal foglalkozik már ezek értékesítésével. Teljesen más hatást keltenek egy szobában mint a festmények. Vannak színesek, egyszínűek, és a formák, a minták bizony számlálhatatlan mennyiségben jelennek meg.

Felhelyezésük azonban bonyolultabb, mint egy szöget beverni a falba és arra aggatni kedvenc festményeinket. Először is a falra kell illeszteni a matricát és ceruzával a papír sarkait jelölni, pontosan oda, ahová illeszteni kívánjuk. Ezután a papír réteget el kell távolítani a matricáról és ezzel együttesen a falra is felragasztani. Majd a felső réteget lehúzni és készen is vagyunk.

Nem egyszerű, de a megfelelő matricával igazán hangulatossá tehető akár a konyha, hálószoba, nappali. Sőt a gyerekszobához sem kell már falfestésért tízezreket kifizetnünk. Ha megvásárolunk egy szettet kedvünkre dekorálhatjuk a falat, sőt már a lámpa kapcsolók körüli részeket is dekorálhatjuk, de régi elavult ajtónkat is feldobhatjuk öntapadós matricával.

Ha falunk jó minőségű és megunjuk a díszítést, óvatosan, körültekintően lehúzhatjuk azt és akár újat is felragaszthatunk, kedvünkre variálhatjuk ha a pénztárcánk is megengedi. Minőség szempontjából a matricák nagyjából azonosak, célszerű azonban több weboldalt vagy üzletet is felkeresni a választáshoz.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

Ezt mindenképpen olvasd el!

Hogyan helyezzem el a növényeket a lakásban?

A lakás elrendezését mindenki úgy próbálja kialakítani, hogy az a legotthonosabb, a legkellemesebb legyen, és …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.