FILA márka, cipő és táska

A Fila testvérek 1911-ben alapították a céget Olaszországban, mely kezdetben alsónemű gyártásával foglalkozott. Csak az 1970-es években tért át a cég a sportruházati profilra. Azóta készít és forgalmaz  különböző sportokhoz való ruhákat az úszástól a golfig.

Kínálatukban nem csak a felnőttek találhatják meg kedvenc darabjaikat, hanem már az egész kicsi gyerkőcök is Fila felszerelésben hódolhatnak kedvenc sportjuknak. Póló, nadrág, melegítő, sporttáska, sportcipő vagy csuklószorító? Mind megtalálható Fila márkában is.

A márka népszerűségét tovább növeli, hogy olyan nagy sportolók állnak mellé, mint Alberto Tomba, Szávay Ágnes vagy Gabriela Sabatini. Az előadó művészek világából is sokan teszik le a voksukat a Fila mellett, úgymint Paris Hilton, Robert Smith vagy Nas.

A Fila honlapjára ellátogatva tájékozódhatunk az új termékekről! www.fila.eu.

Ha Te is szeretnél egy Fila táskát viszonylag olcsón, akkor érdemes figyelemmel kísérni a Tesco áruházak jelenleg is folyó matricagyűjtő akcióját. 2011. augusztus 28-ig lehetett gyűjteni a pontokat és 68-76% kedvezménnyel juthattunk sporttáskákhoz. A részleteket a Tesco Hűség programban láthattuk.

Nézzünk néhány nagyszerű Fila terméket, melyeket a többség biztosan szívesen elfogadna.

Üzletek, boltok, magyarországi forgalmazók – kis és nagyker: Hervis – Arena plaza, Hervis – Family Center Győr, Debrecen, Kaposvár, Miskolc, Gödöllő, Nagykanizsa, Szeged, Szolnok, Fila – Converse Márkabolt – Sopron, Biatorbágy – Premier Outlets, Veszprém, Fila Oxbow – Budagyöngye, Pécs, Dunaújváros, Székesfehérvár, Árkád bevásárlóközponti üzletek, Békéscsaba, Player’s Room – Győr Plaza..

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

Ezt mindenképpen olvasd el!

Isten nélkül jobb, de vele is jó, mi az

Isten nélkül jobb? Mindenki maga dönti el, hogy miben hisz, általában másoknak hiszünk, talán erről …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.