FILA márka, cipő és táska

A Fila testvérek 1911-ben alapították a céget Olaszországban, mely kezdetben alsónemű gyártásával foglalkozott. Csak az 1970-es években tért át a cég a sportruházati profilra. Azóta készít és forgalmaz  különböző sportokhoz való ruhákat az úszástól a golfig.

Kínálatukban nem csak a felnőttek találhatják meg kedvenc darabjaikat, hanem már az egész kicsi gyerkőcök is Fila felszerelésben hódolhatnak kedvenc sportjuknak. Póló, nadrág, melegítő, sporttáska, sportcipő vagy csuklószorító? Mind megtalálható Fila márkában is.

A márka népszerűségét tovább növeli, hogy olyan nagy sportolók állnak mellé, mint Alberto Tomba, Szávay Ágnes vagy Gabriela Sabatini. Az előadó művészek világából is sokan teszik le a voksukat a Fila mellett, úgymint Paris Hilton, Robert Smith vagy Nas.

A Fila honlapjára ellátogatva tájékozódhatunk az új termékekről! www.fila.eu.

Ha Te is szeretnél egy Fila táskát viszonylag olcsón, akkor érdemes figyelemmel kísérni a Tesco áruházak jelenleg is folyó matricagyűjtő akcióját. 2011. augusztus 28-ig lehetett gyűjteni a pontokat és 68-76% kedvezménnyel juthattunk sporttáskákhoz. A részleteket a Tesco Hűség programban láthattuk.

Nézzünk néhány nagyszerű Fila terméket, melyeket a többség biztosan szívesen elfogadna.

Üzletek, boltok, magyarországi forgalmazók – kis és nagyker: Hervis – Arena plaza, Hervis – Family Center Győr, Debrecen, Kaposvár, Miskolc, Gödöllő, Nagykanizsa, Szeged, Szolnok, Fila – Converse Márkabolt – Sopron, Biatorbágy – Premier Outlets, Veszprém, Fila Oxbow – Budagyöngye, Pécs, Dunaújváros, Székesfehérvár, Árkád bevásárlóközponti üzletek, Békéscsaba, Player’s Room – Győr Plaza..

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

Ezt mindenképpen olvasd el!

Balaton Flashmob

Álldogálsz a pályaudvaron és várod, hogy felszállhass a vonatra. Egyszer csak azt látod, hogy valaki …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.