Fogyókúra egyedül vagy másokkal?

Szorít a nadrág, a szoknya? Kerülöd a tükröt, de már az orvosod is felhívta a figyelmed, hogy adj le néhány kilót, mert árt az egészségednek a plusz súly? Próbálkoztál már, de mindig visszakúsztak a hirtelen leadott kilók?

Lefogyni nem könnyű! Megfelelő diétát és testmozgást találni se egyszerű, de talán a legnehezebb a kitartás, pedig a hosszútávon eredményes fogyókúrák titka pont ez. Kitartani azonban igen nehéz, amikor úgy megennénk egy jó pörköltet vagy egy finom sütit vagy éppen nincs nagy kedvünk elmenni mozogni.

Jó megoldás lehet a problémára, ha van egy vagy több fogyni vágyó sorstárs és a nehéz pillanatokban átsegítitek a másikat a holtponton. Azt, hogy ki mit eszik meg, csak saját bevallás alapján tudjuk, de felhívni valakit, hogy jöjjön sétálni, futni vagy edzeni nagy segítséget jelenthet.

Ha tetszik az ötlet és úgy gondolod, hogy másokkal könnyebb lenne, akkor már csak keresni kell hasonló problémákkal küszködőket, de hol?

Például itt! Várjuk azok jelentkezését, akik megosztanák sikereiket és bukásukat fogyókúra témájában illetve azokat, akik sporttársakat keresnek!

Veronika

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

Ezt mindenképpen olvasd el!

Autonóm ház irányzat vagy divat

Mindenki szeretne saját otthont, lakást vagy házat. A saját ház megtervezésénél, egyre nagyobb hangsúlyt fektetünk, …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.