Fogyókúrás tabletták

Este beveszel egy tablettát és reggelre tökéletes alakkal ébredsz. Jó is volna! Nem kellene annyit küzdeni, harcolni a fölösleges kilókkal.

Ha nem is ennyire mesébe illő hatással, de mégis egy fajta megoldással kecsegtetnek a különböző fogyókúrás tabletták.

Egy részük az anyagcserét hivatott gyorsítani, más fajták az éhségérzetet csökkentik, megint mások pedig az elfogyasztott zsír egy részének felszívódását gátolják.

Ha azt a kérdést vizsgáljuk, hogy kinek melyik hasznos, akkor előbb az elhízás okára kellene koncentrálni. Az esetek többségében a hiba az életmódunkban van. Vannak azonban olyan esetek, amikor az illető valóban nem tehet arról, hogy jó néhány kilóval nehezebb a magasságához és a csontozatához illő ideális testsúlyhoz képest. Náluk a problémát általában valamilyen hormonális probléma okozza. Ezt néhány orvosi vizsgálat után ki lehet deríteni és ebben az esetben az orvos által meghatározott gyógyszereket kell szedni, melyek segítenek a fogyásban. De mi a helyzet, ha az életmód a felelős?

Akkor nekünk kell mérlegelni, hogy választunk-e valamilyen tablettát, mely segíti a fogyásunkat. Előnye lehet, hogy megfelelő diéta és testmozgás mellett (!) látványosabb esetleg könnyebb lehet a fogyás. Hátrányával kapcsolatban viszont felmerül a kérdés, hogy mondjuk egy anyagcserét gyorsító hatású tabletta elhagyása után mi lesz a szervezet válasza?

Ti mit gondoltok erről? Ki mit próbált eddig? Mik a tapasztalatok?

Szerintem, és a tények és a statisztikák szerint is a tabletták többsége (95%) nem jó szándékú táplálékkiegészítő, hanem piszkos üzleti átverés, többnyire valami olcsó hatóanyagot akarnak 10-100-szoros áron ránk sózni. Az online, internetes rendelési piacon lépten-nyomon ilyenekbe botlunk, vagy élő-kamerás beszélgetős lányokba, akik fizetségért cserében a kevés rajtuk maradt ruhadarabot is ledobják.

Ez cikk picit jobban a nőknek szólt, a férfiak kevésbé motiválhatóak tablettákra (az elején)…

Kattints a képre, hogy ne a fogyókúrát lásd!

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

Ezt mindenképpen olvasd el!

Amway termékek: szigorú MLM vagy egészség vélemények

Vesztes vagy győztes mód, vagy mi az igazság az Amway-nél? Új év, kritika helyett egyszerűen …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük