Forma-1 merchandise: divatos, márkahű öltözködés

A Forma-1 autós gyorsasági világbajnokság rajongóinak száma több százmillióra tehető szerte a világban, akik a versenyeket a televíziós közvetítéseken keresztül vagy a helyszíneken élőben követik figyelemmel. A sorozathoz igen jelentős merchandise tevékenység is kötődik, ami azt jelenti, hogy a kedvenc versenyzőnkhöz vagy csapatunkhoz kötődő pólókat, zászlókat, sapkákat vagy kulcstartókat megvehetjük. Hazánk különleges helyzetben van, hiszen 1986 óta a Forma-1-es cirkusz minden évben tiszteletét teszi a Hungaroringen. A verseny négynapos időtartama alatt ilyenkor megjelennek a különböző csapatokhoz kötődő árusok a pálya mellett. De ha valaki nem akarja kivárni a nyarat, online vagy akár személyesen is beszerezheti a kívánt relikviát. A Budapesten és Budakeszin is üzlettel rendelkező GPShopban az összesen 12 Forma-1-es csapatból 7 képviseli magát kínálatával: ezek a Ferrari, McLaren, Red Bull és Toro Rosso, Sauber, Virgin, Mercedes. A maradék csapatoknak is megvannak az internetes elérhetőségei (a Hispania kivételével):

Williams

Renault

Lotus

Force India

A Williams aktuális sapkakínálata

Forma-1-es szerelésben flangálni a verseny időtartama alatt szinte kötelező, ha valaki komoly rajongó. De a versenyen kívül, egy sima hétköznap is divatos lehet, miközben nyíltan felvállaljuk hovatartozásunkat is.

De visszatérve a GPShop kínálatára: sapkák, pólók, pulóverek, bögrék, kulcstartók, zászlók, pénztárcák, esernyők, hátizsákok minden mennyiségben, változó árakon. Érdemes figyelni az akciókra is, ha szerencsénk van, jóval kedvezményesebb áron juthatunk hozzá egy-egy relikviához. A Mercedes kínálatában a hétszeres F1-es világbajnokhoz, Michael Schumacherhez köthető ruházat és egyéb kiegészítők is megvásárolhatók. A GPShop nem csak a Forma-1-ről szól, vehetünk modellautókat, valamint kaphatók ralis relikviák is. Mindhárom, a rali-világbajnokságon gyári alakulattal szereplő csapat képviselteti magát (Citroën, Ford, Mini), de kaphatók Aston Martin Racing, Ducati, Repsol-Honda és Valentino Rossi termékek is.

A GPShop akciós kínálatának egy része

Hazánkban talán a Ferrarinak van a legtöbb rajongója, ezért a maranellói vörösök kínálatát vesszük közelebbről is szemügyre. Sapkák 6500-8000 Ft között (kötött sísapka is), pár kesztyű 6000 forintért, pólók (rövid- és hosszú ujjú, galléros vagy anélküli) 9500-20000 Ft között, pulóverek, kabátok, mellények 17500-30000 Ft között, hölgyeknek topok 7000-12000 Ft között. Az akciós termékek között pedig Ferrari bikini kelleti magát piros vagy fekete színben, csekély 10 ezer forintért.

Tenoch

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

Ezt mindenképpen olvasd el!

Bevezetés az élelmekbe tényleg

Megkérdezték a szakértőt, hogy a méz jó édesítőszer-e. Azt válaszolta: — Az attól függ. (pedig …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.