Frizurák, női hajak divatja

Kivel készítsünk jó női frizurát Budapesten jó hangulatban? Férfi társaink is megkapják itt a fejmasszázst persze, és az ilyen ezoterikus, női szépségszalonokban amúgy is több a mosoly :).

Képeket, friss hivatkozásokat küldjetek a hozzászólások részben!

Női frizurák az újabb trendek szerint és az elmúlt évek slágerei

Az abszolút frizuradivatot még évekre lebontva is nagyon nehéz meghatározni. Nehéz, hisz nem elég, hogy a ruha- és anyagtrendekhez igazodva félévente változtatják őket, ráadásul egy szezonnal mindig előbbre járva előttünk, még teljesen pontos meghatározásokat sem adnak.

Mi lehet még a frizuránknál is fontosabb? Egy nagyszerű pasi, aki mesés last minute útra visz, és közben bókjai, és ölelő karjai mennyei világot teremtenek? Kellemes jövőkép a piros linken keresztül, egy mesés éj, hétvége vagy egy üdülés: Kattintson ide a boldogító stresszoldó árakért, élménybeszámolókért! Belföld, Európa, sőt az egész világ is ITT – utazás divatos helyekre olcsón.

Egy kis videó, aztán képek segítenek hajat váltani, választani:

A vezető hajápoló márkák, úgyis, mint a L’oreal vagy a Wella szakemberei, főképp persze az utóbbiak, a londoni fodrásznagyágyúk, csupán egy-egy vágási trükköt vagy egy dögös színkombinációt mutatnak be workshopjaikon, amit aztán hazánk Gedeon bácsijai a Royal Albert Hallban megrendezésre kerülő, londoni Alternative Hair Shown igyekeznek boszorkányos ujjaikba, fémesen csattogó ollóikba szívni. Aki nem kap meghívást a jeles eseményre, a fodrászmagazinok hasábjaival vigasztalódhat, a trendekről csupán fáziskéséssel értesülve. Mindezeken felül számolnunk kell a fodrász saját ízlésével, stílusával is, hisz a körülbelül szabályokba (a tömött frufru vagy a ritkított a divat? – és így tovább és tovább) mindenki bele kívánja lopni a maga kézjegyét is. Az aktuális frizuratrendek tehát nem többek iránymutatásnál, ne higgyük kőbevésett szabályoknak őket. Ráadásul minden magára valamit is adó ollófenomén elismeri, hogy vendége frizurájának kialakításakor figyelembe veszi annak arc-, bőrtípusát, valamint személyiségét is.

hajasbabákfejpánt

A rövid

Ha valamit, azt azért megállapíthatjuk, hogy a 2008-as év sztárjai a rövid frizurák voltak, főképp a bubi. Ha ilyen hajat viselünk, idén érdemes átesnünk egy fazonigazításon és hajkoronánkat még rövidebbre vágatni. Az így kapott nullsörénynek a lélegzetelállítóan rövid frufru és egy hidrogénszőke festés is nagyon jót tesz. Ámbátor a 2008-as szezon újrafelfedezettjét, amit Hajas Lászlótól Szabados Irénig bezárólag mindenki saját arculatához igazított, egy kis mesterséges hullámmal, vagy kóccal is igazán trendivé varázsolhatjuk. A tincsvégek kiszálkásításáról már mesterfodrászaink gondoskodnak. Színek tekintetében a hidrogénszőke mellett, a napfény ragyogását idéző aranyos csillogású vörös tónusok számítanak igazán dögösnek.

Szintén a rövid frizurák körét gazdagítja a Natalie Portman által is népszerűsített pixie, mely az arcvonások kiemelése mellett még fiatalít is. A pálcika vékony Victoria Beckham is erre a fazonra esküszik.

A félhosszú és hosszú

Persze a félhosszú és hosszú hajú lányoknak sem kell kétségbe esniük! Nem feltétlen szükséges hosszú lobboncukat olló alá fektetni, hisz megfelelő fazonválasztás esetén 2009-ben a hosszú, félhosszú haj is divatos lehet. Utóbbi hajzatnak a lépcsőzetes vágás és a tincsek szálkásítása adja meg a kellő lendületet és könnyű esést. Ha unjuk a simát, egy enyhe hullámmal mi is sokat dobhatunk frizuránkon. A természetes hullámok egyébként is a 2009-es nyári szezon nagyágyúi. A hajszárító száműzésével igazán trendi hajkoronára tehetünk szert, mely optikailag is nyújtja az arcot. A Napon szárítással a szőkék vigyázzanak, kifakíthatják tincseiket. Ha már megtörtént a baj, hajfényt és hajápoló termékeket sem árt igénybe venni. A hullámos frizura mellett idén legalább annyira hódító a fésületlen hatású sörény, melyre egy kis hajhab segítségével segíthetünk rá. A rockos hatás nemhogy keménységet, lazaságot és természetességet kölcsönöz viselőjének. Ahogy a ruhák terén már tapasztalhattuk 2009-ben a hippidivat is reneszánszát éli. Nincs ez másként a frizurák esetében sem, a virágleányok középen elválasztott, egyenes frizurája igazán menő idén.

Konty, copf

A hosszú haj előnye, hogy akár össze is foghatjuk, még változatosabbá téve megjelenésünket. A póni frizura mellett, a vad és extrém, olykor igen futurisztikus kontyok is szóba jöhetnek különösen egy-egy jeles alkalomra, de a romantikus hatású, fonott copfokkal is nagy sikereket érhetünk el idén.

Trendi árnyalatok

2009. jelszava tehát a természetesség, mely bármely meglepően hangzik, akár művi úton is előidézhető lehet. Ehhez igazodnak a trendi hajszínek is. A hajfestéket a szem- és bőrszín alapján ildomos kiválasztanunk! Kék szeműek a rezes és aranyszőke árnyalatokat részesítsék előnyben, míg sötét szeműek válasszák inkább a sötétszőke árnyalatait. A világos melír csíkoknak viszont így is, úgyis befellegzett, a prímet idén egyértelműen a sötétebb, aranybarnás árnyalatok és a füstös színek, kivált a füstszürke viszi.

Új hajstílus, új fodrász, új szépségszalon választása Budapesten?

NINCSDE! Ha nem elégedett a jelenlegivel (Fodrász vagy Szépségszalon), akkor adjon egy esélyt!

Kedvesség és minőség baráti áron?” – Szerintem próbáld ki! 15-20 év tapasztalata és te is légy ott!

A felújítás utáni akcióban most kedvezményes masszázs is kérhető a zuglói női fodrászat vendégeinek!
Elérhetőség: Budapest, XIV. kerület Lőcsei utca 43.
Normál nyitvatartás: H-SZ-P délután K-CS délelőtt
Információkérés/időpont egyeztetés:

Fodrász üzletvezető – Andrea – telefonja: 06-20-435-99-95,kemeny.andrea@gmail.com Jelentkezz be most vagy kérj tájékoztató árakat! Ajándék bemutató masszázs lehetőség.

Kozmetikus – Erika
Műkörmös – Kata
Masszőr: előfoglalás akár szombatra is.
Bevezető árak: sport és reflex masszázs képzett masszőrök! Kedvezményes árak: 1900 Ft/30 perc -től!

Promóciós kód jelige: “Újítás a netről!”

Női hajhullás? Sajnos ez is egyre gyakoribb jelenség Hajhullás blog segítség. Az egészségtelen táplálkozás, genetika, lelki betegségek stb. egyéb fizikális oka is lehet a hajhagymák gyengélkedésének.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

Ezt mindenképpen olvasd el!

Caroline Wozniacki, a világelső

A női tenisz világranglista vezetője a dán szőkeség, Caroline Wozniacki. Kis megszakítással már több mint …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.