GAZDÁLKODJ okosan, kar-óráim

ÓRÁK 2011. A bejegyzést Giorgio Armani szavaival kezdeném “A stílus az egyetlen olyan igazi luxus, amit bárki megengedhet magának, függetlenül attól, hogy mennyi pénze van.”. Igen ám, de semmit sem adnak ingyen. Ezzel a rovattal segíteni szeretnék abban, hogy minden kötelező darabot a lehető legolcsóbban tudjátok beszerezni. Nem vagyok híve a hamisítványoknak semmiből, még ha nem is látszik rajta, hogy nem eredeti akkor is maga a tudat megőrjít, ezért ha nincs pénzem megvenni az eredetit akkor megkeresem azt ami a legjobban hasonlít vagy megvan benne az a vonzerő ami az eredetit is olyan csábossá teszi.

Az első témám az órák. Kezdjük is a legelején, idén tavasszal kezdték meg hódító hadjáratukat a férfi fazonú női karórák Magyarországon. Eddig rosszul voltam a női óráktól, soha sem szerettem és nem hittem volna, hogy valaha hordani fogom de Michael Kors csodát tett, meghódította a szívemet ezzel a rose gold gyönyörűséggel.

Igazából ezek az órák annyira nem is túl drágák, ebayről 40.000Ft-ért rendelhetsz eredetit házhosszállítási költséggel együtt. Az én tervem is ez volt, összegyűjtöttem rá a pénzt és amikor ott voltam hogy este megrendelem megtaláltam az olcsóbb mégis minőségi változatot. 19.000Ft-ért vettem az Asia Center egyik óraboltjában, garancia is van rá és tökéletesen kielégíti az igényeimet. Bár a kép (Asia-óra alul) nem adja vissza az eredeti színét de mindenkit megnyugtatok, igazi rose gold. De ha valaki még olcsóbban szeretne hozzájutni egy ilyen színű órához, akkor az nézzen körül a Bijou Brigitte üzleteiben, elviekben ott is lehet ilyen színű ékszerórákat kapni de én még nem találkoztam vele pedig nem egy boltjukat végig jártam már Budapesten. Az arany és ezüst színű órákat pedig már szinte bárhol megkaphatjátok.

A nyár slágere pedig az ICE watch órák minden színben. Ezek olcsóbbak mint a Michael Korsok, 19.000Ft-ért megkaphatod bármelyik órásboltban de ha a költséghatékonyabb megoldást választanád és miért ne választanád akkor most figyelj!

Manapság nagyon elterjedtek facebookon az online shop-ok, én is nagy rajongója vagyok ezeknek sőt nekem is van egy. Sok dolgot be lehet szerezni olcsóbban rajtuk keresztül.

De nagyon vigyázni kell, mielőtt rendelsz, meg kell győződnöd arról, hogy megbízható e mert egyre több kamu shopról hallani, akik lelépnek a pénzzel a csomagot pedig várhatod. Itt a legolcsóbb ICE watchot 3.500Ft-ért találtam meg dobozzal mindennel együtt.
Az ICE love kiadást viszont kevesebb helyen fellelhető. Eddig csak egy shop-nál bukkantam rá ahol is 5.000Ft az ára. De még
így is 5ször olcsóbb mint a boltokban. Annyi lehet a hátulütője ezeknek a rendelt daraboknak, hogy nem jár hozzájuk garancia,
de véleményem szerint az ára elfeledteti ezt a kis problémát.

A következő óratípus a szilikon órák. Én nem vagyok oda ezekért a darabokért, de ízlések és pofonok. Mindenesetre muszáj volt beszereznem egy ilyet mivel futás közben valahogyan mérnem kell az időt. Tehát felkerekedtem és felkutattam a legolcsóbb szilikon órákat.

Ezekből az órákból több méret és fazon is létezik, én most a 3-om legelterjedtebbről fogok beszélni. Az első típus a nagyon vékony, én ezt használom. Nagyon sok helyen körülnéztem és az átlagos ára 2.500Ft körül mozgott, nekem sikerült 600Ft ért beszereznem. A közepes óra ára 4.000Ft átlagosan amit 800Ft-ért vehetsz meg. Az utolsó típus a vastag amit a boltok 6.000Ft-ért ajánlanak te megkaphatod 1.000Ft-ért.

Most jöhet a dobpergés, ez a kis kincsesláda a VII. kerületi Rákóczi utcában található. A Keleti Pu. felől 5-ös busszal az első megállóban kell leszállni és sétálni egy kicsit a Blaha felé, de nagyon figyelni kell a kirakatokat mert könnyen elsétál
mellette az ember. Az eladók nagyon kedvesek, ha éppen nincs abban a színben amit szeretnél, megmondják mikor jön a következő szállítmány és el is teszik neked ha megkéred őket.

Az órák nélkülözhetetlenné váltak, hatalmas a választék mind színben mind fazonban, és az csak a te döntésed, hogy milyen áron jutsz hozzá ezekhez a csodákhoz, szóval mindent bele és ne feledjétek, Gazdálkodj Okosan!

– Mina

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

Ezt mindenképpen olvasd el!

Sergio Tacchini sportosból női és férfi

Legújabb táska kollekcióból, katalógus képekből válogattunk. Nem más mint Sergio Tacchini, az egykori teniszcsillag, a …

1 hozzászólás

  1. Menyibe kerülne?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.