Gangnam Style utáni úriember

A Gangnam Style nagyot durrant, pedig kicsi anyag volt. Nagy késéssel egy írásunk lehetne a leglegleg-ről, de inkább írjatok ti a következőről, amiben sokkal több munka és KOMOLY elképzelés van:

Nem olyan jó mégse, mint az előző? Milyen nyelven szól? Milyen egy úriember?

Jó ruhák is feltűnnek a színes jelmezek mellett. Van, mit észrevenni!

A koreai Psy-ból az internettel lehetett nemzetközi szupersztárt, a trend folytatódni látszik a Gangnam syle folytatásaként beharangozott a Gentleman esetében. A klip premierje egy szombaton volt a YouTube-on, maga a zenei sáv már előtte egy-két nappal kiszivárgott, a videó hatalmas sikert aratott, megdöntve a YouTube első napi látogatottsági rekordját. Ezt eddig Justin Bieber tartotta, akinek a Boyfriend című számához készült videót tavaly májusban az első 24 órában 8 milliószor nézték meg. A Gentleman számai a porba tiporták a tinisztár rekordját, Psy klipjénél a számláló az első nap végén 22 milliónál állt. A zenénél a videó-klip tényleg jobb, hang nélkül is megéri nézni első alkalommal.

40 órával a premier után elérte a klip az 51 millió megtekintést, a második nap erősebb volt az elsőnél. Jelenleg 274 millió körül jár a lejátszások számlálója, kicsit 20 nappal az indulás után. A klip egyébként megosztja a közönséget, 2 millió pozitív mellett 373 ezer negatív kattintást kapott a videómegosztón. A másfél milliárd lejátszással abszolút YouTube-rekordernek számító Gangnam style-nak jobbak, pozitívabbak az arányszámai. Érdekesség, hogy Psy hivatalos csatornája a legnépszerűbb YouTube-os csatornák listáján nincs az első tíz között még mindig.

A vékonyka, de helyes csajok felbukkanása jót tesz az egész előadásnak. Éljen Korea! 🙂

Dalszöveg:
www.metrolyrics.com/gentleman-lyrics-psy.html. Vége.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

Ezt mindenképpen olvasd el!

Férfi frizurák, vonzó mód/szín és/vagy fodrász keresés

Divatos férfi hajak, frizurák 2012. Erősödő válság 2009-től átértékelt, a fejünk az, amire különösen nagy szükségünk van. Fontos, hogy rendben legyen kívül, belül, felül.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük