Geox shoes – cipő és táska rendelés

A Geox márka népszerűsége régóta magáért beszél. Extra minőségű  férfi, női, gyerek (képeket, a katalógus fotókat lásd. alább) cipő, csizma és divat ruházat található a kínálatukban. A technológia, első osztályú modern anyagok és a divat hullámok együttes hatását is figyelembe véve alkotják meg a lábbeliiket.

– A fenti képen láthatónál sokkal nőiesebb, vékonyabb, igazi balerina cipők, látványosabban díszített modellek, vagy magassarkú szandálok is találhatóak a kínálatban élénk, fényesebb vagy divat színekben is.

Egyes típusokat már klasszikusnak is nevezhetünk. Sportos, kényelmes cipőik nem véletlenül lettek világhírűek.

sportosan

A korábban különösen divatos ezüst szín mellett 2010-ben arany, lila és narancs színben is választhatunk egy kedvencet magunknak.

A női magassarkú Geox divat lábbelik készítői és tervezői is kitettek magukért. Különböző stílusok és testalkatok is megtalálják a hordozójukat.

Csábító magasságokban a Geox

A férfiak is könnyedén tudnának akár egyetlen nagy bevásárlás alkalmával 100.000 Ft-ot otthagyni egy olyan üzletben, ahol a már a katalógus fotók is önmagukért beszélnek:

Igen a márkás minőség ilyen szintű csábításra képes a sport, szabadidő és az alkalmi cipők területén is. Van mit nézni és érezni, viselni külön öröm.
A fiatalok, a gyermekeink se maradnak ki a számításból. Játékosabb, színesebb és ugyancsak strapabíró lábbelivel lehet elégedett mosolyt csalni az arcukra. Szóljunk nekik, hogy nagyon becsüljék meg, és ne a legdurvább terepmunkára használják a Geox gyermek cipőit! 🙂
Az árakat érdemes normál és Outlet üzletekben egyaránt megnézni, és mindig vásároljunk a saját józan eszünk szerint. Baba méretektől a nagy férfi méretekig sokak itt találják meg a biztos alapot (az álom lábbelit).

Üzletek, boltok találhatóak Budapesten és vidéken. Normál nyitvatartás:

Budapest:  Árkád, Campona, Westend, Campona, Mammut, Europark.

– M3 Outlet (Polgár), Premier Outlets (Biatorbágy), Humanic (Alba Plaza – Székesfehérvár), Győr, Pécs, Debrecen, Miskolc és Veszprém városában is

Lassanként bővül a hálózat. Sok sikert és egyre szélesebb rétegeknek elérhetőbb árakat kívánunk Geox minőséggel! Szabadidő, irodai munka vagy nyaralás, sok-sok lehetőség. Outlet üzletek, olcsó boltok is a közelben.

Nyári női cipők
Az új kollekció egy hivatalos linkje a katalógus megtekintéséhez: www.geox.com/collection/catalogo.asp. Online rendelés több országból is lehetséges Európában.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

Ezt mindenképpen olvasd el!

Férfi alsók olcsón vagy kiváló minőségben?

Férfi alsógatya, olcsón vagy drágán minőségi? Ha övön aluli témákat kezdünk feszegetni, sokan kapásból zavarba …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.