Bréééking:

Get a Talent – tehetségkutató

Get a Talent videók kiválogatva az újabb részekből Nagyon jó volt látni a sok-sok tehetséget: Aki az érzelmes dalokat szereti kezdje ezzel: www.youtube.com/watch?v=8jl_zCJG99I. Shaun Smith egy volt, aki igazán tehetséges. 14 millió letöltés felett.Sok-sok tehetségünk van, akit érdemes nézni, nem mindenki "üres" médiasztár. Már befutott thetségek bemelegítésnek, aztán a feltörekvők:Tehetségek: 10 évesen!Tánccsoport show:62 évesen (tiszta életveszély) No! Nem! www.youtube.com/watch?v=Lip7QlsVk_M.47 éves csúnya nő, de elképesztően jó hanggal és tehetséggel:Tényleg sok a tehetség közöttünk. Figyeljünk oda, hogy ne a kisszámú médiasztárok legyenek a kedvenceink! Ott lépkednek mellettünk a hétköznapi csodák.Humoros szabadulóművész:

Get a Talent videók kiválogatva az újabb részekből

Nagyon jó volt látni a sok-sok tehetséget:
Aki az érzelmes dalokat szereti kezdje ezzel: www.youtube.com/watch?v=8jl_zCJG99I. Shaun Smith egy volt, aki igazán tehetséges. 14 millió letöltés felett.

Sok-sok tehetségünk van, akit érdemes nézni, nem mindenki “üres” médiasztár. Már befutott thetségek bemelegítésnek, aztán a feltörekvők:

Tehetségek:
10 évesen!

Tánccsoport show:

62 évesen (tiszta életveszély) No! Nem!
www.youtube.com/watch?v=Lip7QlsVk_M.

47 éves csúnya nő, de elképesztően jó hanggal és tehetséggel:

Tényleg sok a tehetség közöttünk. Figyeljünk oda, hogy ne a kisszámú médiasztárok legyenek a kedvenceink! Ott lépkednek mellettünk a hétköznapi csodák.

Humoros szabadulóművész:

Ezeket a cikkeket is ajánljuk:

További cikkeink...

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

Neked mi a véleményed?

Az email címed nem publikus.Minden mezőt meg kell adni. *

*