Gubik Petra 2011 tehetsége HungarYcum

A tehetségek köztünk élnek… De szó szerint. Gubik Petra is egy Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei településről, Ajakról érkezett az RTL Klub tehetségkutató showjába az X-faktor 2-be. Jó lesz ha minél előbb megtanuljuk a nevét, mert a produkciója alapján tartogat még nekünk kellemes perceket, mikor hallgatjuk. Az biztos hogy fogjuk még hallgatni, ugyanis egyöntetű 4 igen szavazattal tovább jutott.

A zsűri már a produkció elején majdnem dobott egy hátast Petra brutálisan komoly és jó hangjától, de valószínű, hogy a nézőtéren is mindenki libabőrös lett, ahogy hallgatta. A végén állva tapsolt a 4 mentor és az egész stúdió Petrának, aki valóban kiérdemelte a továbbjutást és valószínű, hogy még pár forduló előtte van. Tavaly már megpróbálkozott a másik csatornán futó szintén tehetségkutató Megasztárral is, ahol a válogatóról szintén továbbjutott, de aztán az élő showba nem került be. Akkor akapella énekelt egy magyar dalt, most egy rockdallal próbálkozott meg Janis Joplin-tól, ami végül kirobbanó sikert hozott neki.

Petra mindössze még a húszas évei elején jár és tanuló, de mindig is az énekesi pályára készült. Ilyen hanggal azonban nem is tudunk elképzelni más elfoglaltságot neki, minthogy éjjel nappal énekeljen.

Gubik Petra ének és X-Faktor:

www.youtube.com/watch?v=gbKMDkpnQh0

www.youtube.com/watch?v=AiIFMTr_tFQ

Dorka


Gubik Petra képeket, korábbi fellépés, színház videókat is nagy szeretettel várunk, nagyon aranyos a fiatal művésznő, igazi tünemény olykor.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

Ezt mindenképpen olvasd el!

Talpbetétek a cipőboltokban

A Deichmann cipőbolt a talpbetétek piacán kiemelkedően jól használható kínálattal szolgálja a vevőit. Legutóbb egy …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.