Gyermeknevelés: hiszti az áruházban

Sorban állsz a pénztárhoz, amikor óriási visítást hallasz a játék osztály felől. Persze mindenki odanéz, hogy kit nyúznak, de kiderül hogy csak egy gyerek, aki nem kapta meg a játékot, amit kinézett. A szülő könyörög, hogy hagyja abba, de semmi. A gyerek még jobban rázendít és kezdi a földhöz verni magát. A szülő már üvölt vele, de ez se használ. Egyes vásárlók azt fontolgatják, hogy inkább megveszik neki ők a játékot csak legyen már csönd.

Néhány sorral odébb egy hasonló korú gyerek az édességeket nézegeti, de amikor anyukája közli, hogy most nem vesznek olyat, akkor szó nélkül továbbmegy.

Miért viselkedik az egyik gyerek így a másik meg úgy? Mekkora szerepe van ebben a nevelésnek? Mit tehet a szülő, hogy a gyerek felnézzen rá?

Érdemes megnézni ezt a riportot dr. Csernus Imrével a gyereknevelésről és a szülővé válásról:

www.youtube.com/watch?v=aF990fLZDeM. Ki nevel a végén?

Te voltál már hasonló helyzetben, amikor a Te gyereked hisztizett? Te mit csináltál vele? Vagy éppen fordítva? A Te gyereked soha nem hisztizett ilyenek miatt? Akkor pláne kíváncsiak vagyunk, hogy hogy sikerült ezt elérned!

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

Ezt mindenképpen olvasd el!

Autónyeremény betétkönyv, játék nyertesek

Autónyeremény betétkönyv a téma, a befektetéseinkre, játékainkra érdemes néha egy pillantást vetni. Az elmúlt évtizedek …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük