Hajdú Beáta és Mariann X-F énekes Ikrek

Hajdú Beáta és Hajdú Mariann egyaránt tehetségesek. Mire viszik együtt egy gyilkos X-Faktor versenyben az IKREK? Egyáltalán nem mindegy, de nyerni szerintem annyi esélyük van mint dörmimnek a Forma1-ben :)). Ikrek szépségversenyen is indulhatnak jövőre, amint kiveszik a fogszabályzójukat, igazán helyesek.

Videó :  www.youtube.com/watch?v=lrQVKyzBIME – Miért nincs két életem?

Nyugodtan mondhatjuk, hogy HAJRÁ! .

A Hajdú lányok kis trükköt alkalmazva elkápráztatták a mentorokat (a zsűrit), mit sem sejtettek az egészből. A Piramis dalát, a “Ha volna két életem”-et énekelték el. Először Mariann lépett a színpadra és kezdte meg a produkciót. Eközben testvére a színfalak mögött várta, hogy belépjen a produkcióba. Az elején még nem láthatta sem a közönség, sem a zsűri, hogy ki, illetve honnan kapcsolódott be a produkcióba.

Igen, két ilyen hang megérése, nemes borrá érlelése után sok férfi és nő fog könnyezni jó értelemben 5-6 év múlva.

Hajdu Beáta és Hajdu Mariann eddig elválaszthatatlanok voltak egymástól. Kiskoruk óta csak egy alkalommal váltak el egy hétre, de ez se ment számukra zökkenőmentesen. Most pedig közösen bepróbálták az X faktor 2011-et, hogy bizonyíthassanak egy országnak, hogy vannak még tehetséges párok, tesók a 2010-es siker és bukás sztorik után is.

Képeket, fotókat várunk a csodálatos szép maglódi testvérpárról. Maglódról már ismerhettünk meg korábban is ifjú tehetséget másik tehetségkutató TV műsorban.

Gír

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

Ezt mindenképpen olvasd el!

2014 divatja, stílus minőség és márkák

2014-ben milyen újdonságokat és klasszikus darabokat (visszatérőket illetve retro) látunk gyakrabban az utcákon Magyarországon, Európában …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük