Heavy Tools üzlet ajánló

A Heavy Tools üzlethálózat női és férfi ruházattal van jelen az Európai és a magyar piacon. Kollekciójukban többek közt megtalálhatóak a férfi kötött felsők, ingek, kapucnis és cipzáros felsők, pólók, teniszingek, esőkabátok, vászonkabátok, télikabátok, snowboard és sínadrágok, mellények, hosszú nadrágok és alsónadrágok.

A női termékek közül szintén kötött felsők, ingek, pólók, kabátok, sínadrágok, hosszúnadrágok és pamut alsók között válogathatunk kedvünkre.

A férfi és női ruházati termékeken kívül táskákat, kiegészítőket és napszemüvegeket is forgalmaznak.

Üzleteik hazánkban elsősorban a fővárosban, de Budapesten kívül is több nagyvárosban megtalálhatóak. Többek között Biatorbágyon a Premier Outlets Centerben a Budaörsi út 4-ben található Heavy Tools üzlet.

Szegeden a London körút 3 számban, Debrecenben a Fórum üzletházban, Szombathelyen a Fő tér 38 szám alatt, míg Pécsett és Győrben az Árkád bevásárlóközpontban található üzletük.

Budapesten Heavy Tools Outlet található a III. kerület Reményi E. u. 1-3 alatt. Az óbudai üzleten kívül a fővárosban is több bevásárló központban található üzletük, mint például a Mammut Bevásárlóközpontban a Lövőház utcában, az Aréna üzletközpontban a Kerepesi úton és az Örs Vezér terén lévő Árkád bevásárlóközpontban.

Még bővebben olvashatunk a cégről, a divat, a stílus irányzat részleteiről, az üzleteikről és a termékekről, sőt rendelhetünk a webáruházukból is a www.heavytools.hu oldalon. Telefonszám és nyitvatartás szintén itt van. Több ország boltlistája, a közösség, házhoz szállítás, akciók és más hírek és extrák.

Veronika

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

Ezt mindenképpen olvasd el!

Webáruház, Webshop vélemények

A webáruház, a webshop az online üzletek építésének egy fontos eleme, másfelől a hagyományos üzletek …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.