A Hervis-t véleményezd te is! Mustra

A Hervis üzlethálózat fő profilja a sport és a divat területe. Kevesen tudják, hogy az üzletlánc a Spar csoport 100%-os tulajdonában van.

Mottójuk a szabad fordításban „Mozdulj meg”, a szabad és jobb életérzést és a mozgást szimbolizálja. Áruválasztékát a hazai és külföldi sportmárkák határozzák meg, melyekhez a legkedvezőbb árakat is biztosítja. Rendkívül kedvező szolgáltatások, szakképzett eladók, alacsony árak és hatalmas sportcipő, sportruha és sportszer választék emelte az üzletláncot a legnagyobbak közé.

Utcai amatőr futóversenyeken kapott 20%-os kedvezmény kuponok által lett az egyik kedvencem, a sportcipőim nagy része tőlük származott. Kerékpárt biztosan máshol vennék (és vettem is), de megnéztem, hogy ők miket tettek ki.

Történetük a hetvenes évek elején 1972-ben indult útnak, mikor a német divatkereskedő Hermann Visser boltjai a Spar csoport tulajdonába kerültek és így megalakult a HERVIS lánc. Az első áruházuk Magyarországon a budapesti Europark bevásárlóközpontban nyitott meg  1997-ben. Ezt követően a második magyar áruház 2001-ben nyitott a Mammut bevásárlóközpontban.

Jelenleg már 29 áruházzal vannak jelen országszerte, a legutolsó, 2011 októberében, a budapesti Köki Terminál bevásárlóközpontban nyitott.

Európában 2010-ben összesen 6 országban volt már jelen 159 áruházzal. Magyarországon kívül Ausztriában, Horvátországban, Csehországban, Szlovéniában és Romániában vásárolhatunk a Hervisnél.

Hervis áruház pontos cím, telefon, nyitvatartás és újdonságok/hírek:  www.hervis.hu.

Vélemények írására lehetőség hozzászólás formájában van alább! Jó vásárlói minőségi fórum ez sok Facebook rajongóval és kevés reklamációval.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

Ezt mindenképpen olvasd el!

Webáruház, Webshop vélemények

A webáruház, a webshop az online üzletek építésének egy fontos eleme, másfelől a hagyományos üzletek …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.