A Hervis-t véleményezd te is! Mustra

A Hervis üzlethálózat fő profilja a sport és a divat területe. Kevesen tudják, hogy az üzletlánc a Spar csoport 100%-os tulajdonában van.

Mottójuk a szabad fordításban „Mozdulj meg”, a szabad és jobb életérzést és a mozgást szimbolizálja. Áruválasztékát a hazai és külföldi sportmárkák határozzák meg, melyekhez a legkedvezőbb árakat is biztosítja. Rendkívül kedvező szolgáltatások, szakképzett eladók, alacsony árak és hatalmas sportcipő, sportruha és sportszer választék emelte az üzletláncot a legnagyobbak közé.

Utcai amatőr futóversenyeken kapott 20%-os kedvezmény kuponok által lett az egyik kedvencem, a sportcipőim nagy része tőlük származott. Kerékpárt biztosan máshol vennék (és vettem is), de megnéztem, hogy ők miket tettek ki.

Történetük a hetvenes évek elején 1972-ben indult útnak, mikor a német divatkereskedő Hermann Visser boltjai a Spar csoport tulajdonába kerültek és így megalakult a HERVIS lánc. Az első áruházuk Magyarországon a budapesti Europark bevásárlóközpontban nyitott meg  1997-ben. Ezt követően a második magyar áruház 2001-ben nyitott a Mammut bevásárlóközpontban.

Jelenleg már 29 áruházzal vannak jelen országszerte, a legutolsó, 2011 októberében, a budapesti Köki Terminál bevásárlóközpontban nyitott.

Európában 2010-ben összesen 6 országban volt már jelen 159 áruházzal. Magyarországon kívül Ausztriában, Horvátországban, Csehországban, Szlovéniában és Romániában vásárolhatunk a Hervisnél.

Hervis áruház pontos cím, telefon, nyitvatartás és újdonságok/hírek:  www.hervis.hu.

Vélemények írására lehetőség hozzászólás formájában van alább! Jó vásárlói minőségi fórum ez sok Facebook rajongóval és kevés reklamációval.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

Ezt mindenképpen olvasd el!

Media Markt nyitvatartás és vélemények

A Media Markt nyitvatartása helyenként változott több helyen. Várjuk a pontosításokat alább, vevői tapasztalatokat, illetve …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük