Hobbyművész üzletek itthon, Magyarország

A Hobbyművész bolthálózat 1999-ben alakult, abból a célból, hogy minőségi eszközökkel és első osztályú termékekkel szolgálja ki a hobbi és kreatív kellékeket kereső felhasználókat. A hálózat a Nagymező utcából indult, majd innen továbbköltöztek a Margit krt-re és a Margit körúti bolt megszűnése után a XI. kerületi Bartók Béla úti üzletben várják a vevőket.

A boltokban nem csak kiváló és sokféle termékeket árusítanak, hanem többféle kreatív és hobbi tanfolyamokat is tartanak.

Jelenleg is több bolt üzemel városszerte, többek között a Mammut bevásárlóközpontban az áruház 3. emeletén. Telefonszámuk: 06-1-345-80-50. Ez a bolt egyben Swarovski kristálybolt is, ami Magyarországon egyedüliként rendelkezik a Swarovski cég által meghatározott Recommended Store minősítéssel. A termékek mellett ékszerkészítő tanfolyamokkal is várják az érdeklődőket.

Pesten az Üllői úton található Hobbyművész és kristálybolt. Az Üllői út 32-ben egy 300 nm-es üzlettel várják a vevőket és azokat akik szeretnének a különböző tanfolyamokon részt venni.

A XI. kerületben a Savoya parkban is található egy üzlet, a bevásárló központban a Hunyadi jános út 19 szám alatt. Az üzlet elérhető a 06-1-279-0275-ös telefonszámon. Normál nyitvatartás és még több információt tudhatunk meg a hobbyművész bolt üzletekről, termékeikről és az általuk szervezett tanfolyamokról a www.hobbymuvesz.hu weboldalon.

 

Veronika

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

Ezt mindenképpen olvasd el!

Webáruház, Webshop vélemények

A webáruház, a webshop az online üzletek építésének egy fontos eleme, másfelől a hagyományos üzletek …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.