Hogyan hat az emberekre, ha átrendezik házukat?

Az emberek egy bizonyos része, ebbe leginkább a nők tartóznak, úgy vezetik le a felgyülemlett feszültséget, hogy valamilyen olyan dolgot csinálnak, ami eltereli a gondolataikat, ilyen lehet például a lakás takarítása vagy pedig egy kisebb lakás átrendezés. Ilyenkor arra koncentrálunk, hogy mit hava is tegyünk, illetve hol mutat jól, szépen és nem a gondokra, problémákra koncentrálunk.

Arról nem is beszélve, hogy legalább ilyenkor minden bútort át tudunk teljesen takarítani, hiszen mindennap nem húzkodjuk ki a szekrényeket, hogy lemossuk a hátulját és az alját, egy ilyen átrendezés pedig remek alkalom arra, hogy minden tisztává varázsoljunk.

Egyes emberek egy újonnan átrendezett lakásban úgy érzik újra feltöltődtek energiával, és ez így is van, mivel ilyenkor nem a megoldatlan gondokra, problémákra koncentrálunk, hanem a lakás minél szebbé és otthonosabbá való átalakításán, amikor ez sikerül, akkor sikerélményük lesz, mely boldoggá és kiegyensúlyozottá tesz minket, így képesek leszünk újra neki vágni az elénk tornyosuló kihívásoknak.

Érdemes az átlagos hétköznapokat néha feldobni egy kicsit és megállni és figyelmet fordítani arra, hogy lakásunk valójában a pihenésünket és feltöltődésünket szolgálja, próbáljuk úgy alakítani, úgy berendezni, hogy amikor hazaérkezünk, örüljünk annak, hogy végre otthon vagyunk. Használjunk vidám kiegészítőket a lakásban így, ha ezeket cseréljük újakra, akkor is felüdülést fog jelenteni számunkra ez a változás, és nem válik lakásunk egyhangúvá, megszokottá.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

Ezt mindenképpen olvasd el!

Festmény vagy falmatrica

Nehezen tud dönteni mivel dekorálja a falat? A válasz egészen egyszerű, azzal, amelyik leginkább feldobja …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.