Hogyan legyek menő csaj, nő, külső és belső

Ha a 21. század bombázóit vesszük górcső alá, igen nehezen határozhatjuk meg, melyik típus számít ma szépnek, vagy menőnek a hölgyek között. Lady Gagától a magyar topmodell Mihalik Enikőn át egészen a tüsi frizurás, szexi Tóth Gabiig számtalan hölgyeményről állítják ugyanis, hogy dögös, menő, divatos vagy favorit. Egyet azonban egész biztosan leszögezhetünk, a menőség nem egyenlő a szépséggel. Ami a fentebb felsorolt hölgyekben közös, hogy mindnyájan birtokában vannak a titoknak, elfogadják magukat olyannak, amilyenek, miközben persze naphosszat gürcölnek a sikerért, téve mindezt úgy, hogy az erőlködés szikrája sem látszik meg fitos nózijukon.

A mai világban, ahhoz, hogy egy lány igazán menő lehessen, nemcsak a többi lánnyal, de bizony mind a tanulás, mind a munka terén az erősebbik nem képviselőivel is meg kell küzdenie. A varázsszó nőiesnek maradni a nagy csatában. Megőrizni azokat a tulajdonságainkat, kedvesség, odafigyelés, amik mindig is a szebbik nemet jellemezték. A keleti filozófiákban a női oldal a befogadói oldal, de nem kell túlságosan elrugaszkodnunk a hétköznapoktól, hogy belássuk, a férfiak az igazán erős, harcias nőket nem nagyon szeretik. Persze elvárják, hogy legyen önálló véleményünk, saját céljaink, de ez még nem jelenti azt, hogy akaratunkat mindig, minden körülmény között keresztül is kell vinnünk. Utóbbi árthat kisugárzásunknak is, mely, ha a menőség receptjét kutatnánk, feltétlen ott szerepelne a legfontosabb hozzávalók között.

Ami a külsőségeket illeti, nem kell nádszál karcsúnak lenni ahhoz, hogy menők legyünk, de a sorsra, vagy a genetikára panaszkodva azt sem hagyhatjuk, hogy körfogatunk évről-évre néhány plusz centikkel gyarapodjon. A fittség követelményének bárki eleget tehet, tornázni otthon is lehet, napi fél órába még senki sem gebedt bele! A fiúk ráadásul megőrülnek a sportos csajokért! A kicsi edzések, és a fegyelem okozta fájdalmak megszokhatóak, utána az eredmények,  a trópusok édes gyümölcsei messze vihetnek egy olyan mesés hétköznapi luxus világba, aminek a létezésében a többség egyelőre nem is hisz.

Divatos vagy sikeres boldog nő

Az áhított külső reményében nem kell lemondanunk a finom falatokról sem, az önsanyargatás árt majd minden testrészünknek, hajunk, körmünk, de még bőrünk is megsínyli, ha megvonjuk szánktól a finom falatokat. Ráadásul akkor örökre búcsút mondhatunk Jennifer Lopez kerekded és egyben formás hátsójának is, mely hullámzása szintén megdobogtatja a fiúk szívét. Inkább az adagokra figyeljünk oda, tartsunk mértéket és keressük a minőséget a sütiből, csokiból is. A magas kakaótartalmúakból napi néhány kocka elfogyasztása magas antioxidáns tartalma révén például kifejezetten jót tesz egészségünknek, és persze jókedvünknek is.

Nem kell nyaktiló nélkül követni a divatot sem, az aktuális irányzatokból mindig csak azt igyekezzük magunkévá tenni, ami igazán passzol egyéniségünkhöz. Legyünk viszont ápoltak mindig, felejtsük el a zsíros hajat, és az agyonsminkelt arcot is. A visszafogottság amúgy is 2010. utáni időszak egy jelszava lett! Magyarországon ez kevéssé érződik a stílusok letisztulásán, hiszen eddig is ilyenek voltak a jó ízléssel megáldottak.

Ha nem azon görcsölünk folyton, hogy lehetnénk menőnk, szőkék helyett barnák, göndör hajúak helyett egyenesek és a többi, könnyebb lesz természetesnek maradnunk, ami sokakban szintén úgy csapódik majd le, ez a csaj, igazán tudja, mitől döglik a légy!

Félre ne értsd, a siker érdekében tégy meg mindent, ha kell, lépj át saját határaidon, hisz ez az igazi győzelem, de ne felejtsd el, a mások szerint is ésszerű korlátokat buta önsanyargatás árán kár ledönteni.

Erős, vad, finom, szexi vagy jó alakú? Egy biztos, hogy KEDVES és érzéki nő az biztosan menő, és az örök női érték hordozója.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

Ezt mindenképpen olvasd el!

Organo Gold, több mint kávé egészségünkre

Ganoderma és az Organo Gold Kávéfüggő vagy? Zombinak érzed magad, ha nem iszol, szinte beteg …

1 hozzászólás

  1. szerinm ez csak gagyisag errol van egy jobb tippem hogy errol senki se vegyen peldat .inkabb rolam.mert en vagyok.par ember rajongoja MARTINA STOESSEL.1000000000000000000000000%hogyen vagyok .lepjetek kb.moat fel a weboldalomra. es akar talalkozhelatunk es besuelgethetunk is:weboldalom cime: Viol.Martina stoessel.legyszipar ismerosodnek.tovabbitsd a wwblapomat es hivj fel ezen a szamon.de ne zaklSaatok jo?telefonszamom:P06315305929

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.