Bréééking:

Hogyan vékonyíthatjuk optikailag arcunkat?

A kerek arcot a megfelelő sminkkel optikailag vékonyabbá tehetjük. A lényeg a megfelelő részletek hangsúlyozása: az arc előnyös vonásait világos, meleg színekkel emeljük ki, míg a kevésbé tetszetős részeket árnyékoljuk. A kerek arcformához legtöbbször kis szem társul, és az ajkak sem kifejezetten teltek. A szemeket a megfelelő sminkkel felnagyíthatjuk, és előtérbe helyezhetjük. A formás ajkakat erős színekkel helyezhetjük a középpontba. Az erősen hangsúlyozott szem, vagy száj eltereli a figyelmet a kerek arcformáról. Fontos, hogy az arcbőr színe egyenletes legyen - ezt a jó minőségű alapozóval érhetjük el. A highlighteres kiemelés a szájkörnyéken és a szemek alatt frissebbnek láttatja az arcot. A szemöldök formája ...

A kerek arcot a megfelelő sminkkel optikailag vékonyabbá tehetjük. A lényeg a megfelelő részletek hangsúlyozása: az arc előnyös vonásait világos, meleg színekkel emeljük ki, míg a kevésbé tetszetős részeket árnyékoljuk.

A kerek arcformához legtöbbször kis szem társul, és az ajkak sem kifejezetten teltek. A szemeket a megfelelő sminkkel felnagyíthatjuk, és előtérbe helyezhetjük. A formás ajkakat erős színekkel helyezhetjük a középpontba. Az erősen hangsúlyozott szem, vagy száj eltereli a figyelmet a kerek arcformáról.

Fontos, hogy az arcbőr színe egyenletes legyen – ezt a jó minőségű alapozóval érhetjük el. A highlighteres kiemelés a szájkörnyéken és a szemek alatt frissebbnek láttatja az arcot.

A szemöldök formája kerek arc esetén különösen fontos. Hiba, ha túlságosan vékonyra szedjük a szemöldökíveket, a széles, kerek arc így még hangsúlyosabbnak hat. A szélesebb szemöldök, melynek a külső széle magasabban van, vékonyabbnak mutatja az arcformát. Egy szemöldökfésűvel formára igazíthatjuk a szőrszálakat, a szemöldökceruzával pedig kiegészíthetjük, dúsabbnak láttathatjuk szemöldökünket.

A célnak megfelelően alkalmazva a pirosító karcsúsítja az arcot. A sötétebb pirosító a kerek archoz kifejezetten előnyös. Amellett, hogy frissebbnek és ragyogóbbnak mutat, ha az arccsont alá visszük fel, optikailag vékonyítja arcunkat. Ideális választást jelentenek a bronzos árnyalatok.

A frizura szintén fontos szerepet játszik a kerek arc optikai karcsúsításában. A feltűzött haj például nyújtja az arcot. Az egyenes vonalú frufru kerek arcú hölgyeknek nem ajánlott.

Ezeket a cikkeket is ajánljuk:

További cikkeink...

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

Neked mi a véleményed?

Az email címed nem publikus.Minden mezőt meg kell adni. *

*